Türkiye Belçika (3-0 Maç Sonucu) Filenin Sultanları elemeleri 7'de 7 ile tamamladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Türkiye Belçika (3-0 Maç Sonucu) Filenin Sultanları elemeleri 7'de 7 ile tamamladı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'nde oynanan son maçta Belçika'yı 3-0 mağlup ederek elemeleri 7'de 7 ile tamamladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri B Grubu yedinci ve son maçında Belçika'yı 3-0 mağlup etti ve elemeleri namağlup bitirdi.

Olimpiyat Elemeler'inde B grubunu lider tamamlayarak Paris Olimpiyatları'na gitmeye hak kazanan Filenin Sultanları, aynı zamanda Dünya Kupası şampiyonu unvanını da aldı.

Türkiye Belçika (3-0 Maç Sonucu) Filenin Sultanları elemeleri 7'de 7 ile tamamladı

Maça iyi başlayan milli takım, ilk seti 25-14 kazandı. İkinci sette ise rakibini 25-20 mağlup eden Filenin Sultanları, setlerde durumu 2-0'a getirirken gruptaki liderliğini de bu setle garantiledi.

Son seti 25-21 kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ni 7'de 7'yle namağlup tamamladı.

Salon: Yoyogi

Hakemler: Agnieszka Michlic (Polonya), Andrew Cameron (Kanada)

Türkiye: Eda Erdem Dündar, Elif Şahin, Derya Cebecioğlu, Aslı Kalaç, Vargas, Hande Baladın (Gizem Örge, Ebrar Karakurt, Cansu Özbay, Ayça Aykaç, Kübra Akman)

Belçika: Van Gestel, Lemmens, Martin, Stragier, Janssens, Krenicky (Rampelberg, Van de Vyver, Demeyer, Cos, Avermaet)

Setler: 25-14, 25-20, 25-21

Süre: 73 dakika

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...