Valentin Rosier 2 maç yok! PFDK'dan Beşiktaş'ın sağ bekine beklenen ceza...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valentin Rosier 2 maç yok! PFDK'dan Beşiktaş'ın sağ bekine beklenen ceza...

SPOR Haberleri

TFF'den yapılan açıklamaya göre PFDK, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Kayserispor - Beşiktaş maçında oyundan atılan Rosier'e rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 26 bin lira para cezası kesti. Şenol Güneş’in “Haylaz ama yetenekli” olarak nitelediği Fransız sağ bek artık gözden düştü. Beşiktaş’ın teknik patronu ara transferde Rosier’in yerine Onur Bulut’un alınmasını istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'tan Valentin Rosier ile Antalyaspor'dan Luiz Adriano'ya ikişer maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre PFDK, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Kayserispor müsabakasında oyundan atılan Rosier'e rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 26 bin lira para cezası kesti.

Beşiktaş sağ beki Valentin Rosier deplasmanda 0-2 kazandıkları Kayserispor maçının 90+4. dakikasında cinsel organını işaret ettiği için hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Fransız futbolcu kendisine dirsek atan Kayserisporlu futbolcuya kart gösterilmemesini protesto etmek istemişti.

Rosier, Alanyaspor ve Karagümrük maçlarında yok.

https://twitter.com/Besiktas/status/1618634121412251652

ANTALYASPOR'UN GOLCÜSÜ İKİ MAÇ YOK

Disiplin kurulu, Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart gören Luiz Adriano'ya ise rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 17 bin 350 lira para cezası verilmesine hükmetti.

Kurul ayrıca Bitexen Giresunspor Antrenörü Sinan Közen'e de hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 26 bin lira para cezası verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...