SoftwareAG akıllı mağazalar kuruyor

SoftwareAG akıllı mağazalar kuruyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji ile tüketim alışkanlıklarımız değişiyor. Dijitalleşme her sektörde olduğu gibi perakende sektörünü de dö-nüştürüyor. Bir ürün hakkında bilgiye anında ulaşabilen, ürün incelemesini görebilen, fiyat karşılaştırması yapabilen tüketiciler, geleneksel perakende deneyiminden de benzer kolaylıkları bekliyor.

ÖMER TEMÜR

Tüketicilerin ihtiyaçlarından yola çıkan SoftwareAG, IoT platformu Cumulocity ile alıcıları, ürünleri, hizmetleri ve mağazaları birleştirerek operasyonel maliyet avantajı sunuyor. Cumulocity’nin gelecekteki talebin öngörülmesini ve tedarik zinciri içerisinde ürünün tüm yolculuğunu takip ettiğini belirten SoftwareAG Türkiye ve Katar Satış Öncesi Müdürü İhsan Deniz Pazarcıoğlu “Perakendecilere gerçek zamanlı müşteri içgörüleri sağlayarak kişiselleştirilmiş promosyonlar, üstün bir müşteri deneyimi, tedarikçi ve dağıtım kanallarındaki bilgilerle mağaza raflarındaki stokları birleştiren ‘Akıllı mağazalar’ ortaya çıkartmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...