Gran Turismo 7'den yeni güncelleme: Tesla Model 3 geliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Kazunori Yamauchi
- Güncelleme:
Gran Turismo 7'den yeni güncelleme: Tesla Model 3 geliyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Kazunori Yamauchi

Gran Turismo 7 çok yakında yeni bir güncelleme alacak. Popüler yarış oyununa Tesla Model 3 seçeneği eklenecek.

Gran Turismo 7 bu hafta büyük bir güncelleme alacak. Polyphony Digital'in direktörü Kazunori Yamauchi oyuna yeni otomobiller geleceğini duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre oyuna gelecek olan yeni araçlar arasında Tesla Model 3, Lexus LFA'10 ve ayrıca Porsche 911 gibi modeller yer alıyor.

Gran Turismo 7, yeni araçlar ve yarış pistleriyle sürekli güncelleniyor. Şimdilik Kazunori Yamauchi güncellemenin içeriğini doğrulamadı. Bu nedenle güncellemenin yalnızca yeni araçları mı içereceğini yoksa oyuncuların test edebileceği yeni parkurlar mı getireceği bilinmiyor.

GRAN TURİSMO 7'YE GELECEK 7 YENİ ARAÇ

Ortaya çıkan son bilgilere göre Gran Turismo 7, Yamauchi'nin paylaştığı bilgiler doğrultusunda 7 yeni otomobil seçeneğine sahip olacak. Bu araçlar arasında şunlar yer alacak:

  • Lexus LFA ’10
  • Dodge Challenger SRT Demon ’18
  • NISMO 400R ’96
  • Mercedes-Benz 190 E 2.5 – 16 Evolution II ’91
  • Dodge Charger R/T 426 Street Hemi ’68
  • Porsche 911 (992) GT3 RS ’22
  • Tesla Motors Model 3 Performance ’23

Gran Turismo 7'den yeni güncelleme: Tesla Model 3 geliyor!

TESLA MODEL 3 BÜYÜK BEKLENTİ OLUŞTURDU

Güncellemede yer alan araçlar arasında en çok dikkat çekenlerden biri de Tesla Model 3 oldu. Gran Turismo 6'da da ModelS seçeneğine yer veriliyordu.

Milyarder iş insanı Elon Musk'un elektrikli aracının bir yarış oyununda ortaya çıkması bu sayede ilk kez meydana gelmiyor. Ancak 2016'dan bu yana Forza Horizon 3 ile Musk'ın otomobilleri herhangi bir oyunda karşımıza çıkmamıştı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Kazunori Yamauchi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...