Logitech'ten gerçek toplantı hissi veren cihaz

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Logitech'ten gerçek toplantı hissi veren cihaz

TEKNOLOJİ Haberleri  / HABER MERKEZİ

Pandemi ile birlikte hibrit çalışma modeli kalıcı hâle gelirken, Logitech, her ölçekten kuruma hitap eden tak çalıştır, kolay kurulum sağlayan ve kullanıcı dostu video-konferans ürünleriyle çalışma hayatını kolaylaştırıyor.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Logitech’in mini toplantı odaları için geliştirdiği Rally Bar Huddle ürünü yapay zekâ destekli gelişmiş ses alma, gürültü önleme ve sürmekte olan yazılım iyileştirmeleri ile uzaktan çalışanlar için net ve doğal bir toplantı tecrübesi sağlıyor. CollabOS ile çabucak kurulan, kolayca yönetilen, Tap IP ile entegre edilebilir Rally Bar Huddle, ürünle birlikte verilen Multi Mount aparatı sayesinde duvarda, masada ya da bir ekran üstüne kolayca kullanılabiliyor. Masaüstü kamerası Logitech Sight ise uzaktan katılımcıların masa üstünde oturuyormuş gibi hissetmelerini sağlıyor. Logitech Sight, 4K kameraları, 7 hüzmelemeli mikrofonu ve 315 derecelik görüş alanıyla masa etrafındaki kişilerin birbirleriyle konuşmalarını yakalama ve portre modunda kalma yeteneğine sahip. Tak çalıştır ve kolay kullanım özelliğiyle Logitech Sight, Zoom, Microsoft Teams ve Google Workspace ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Logitech Türkiye, Merkez Asya ve Kazakistan B2B Kanal Yöneticisi Kürşat Fatih Masatçı video-konferans sistemleri alanındaki potansiyelin hâlâ çok yüksek olduğunu belirterek “Logitech ürünleri, Google, Microsoft ya da Zoom ile entegre çalışabiliyor. Takvim kullanımı, dokunarak katılma özelliği, anlık içerik paylaşımı ve her zaman açık özelliğiyle video-konferans kullanımında alışkanlıkları değiştiriyor, tasarrufu artırıyor” dedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...