Netflix'te canlı spor yayınları dönemi başlıyor! The Netflix Cup'tan ilk fragman geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Netflix
- Güncelleme:
Netflix'te canlı spor yayınları dönemi başlıyor! The Netflix Cup'tan ilk fragman geldi

TEKNOLOJİ Haberleri  / Netflix

Netflix çok yakında canlı spor yayınlarına başlıyor. Şirket, Formula 1 ve golf sporcularının bir araya geldiği The Netflix Cup etkinliğini duyurdu.

Popüler dijital platform Netflix bugün önemli bir haberle hayranları karşısına çıktı. Bir süredir şirketin "canlı spor yayınları" ile ilgilendiği, bu konuda bazı görüşmelerde bulunduğu biliniyordu. Ancak şirketten konuya ilişkin resmi bir doğrulama henüz gelmemişti. Nihayet konuya ilişkin bir açıklama yapan şirket, ilk canlı spor yayınının ayrıntılarını ve fragmanını paylaştı.

THE NETFLIX CUP DUYURULDU! İŞTE YAYIN TARİHİ

Netflix'in gerçekleştireceği ilk canlı spor etkinliğinin adı The Netflix Cup olacak. Golf sporcuları ile Formula 1 sürücüleri arasında şirketin kendisi tarafından oluşturulan yenilikçi bir yarışma sergilenecek. 

Las Vegas'ta yer alan Wynn Golf Club'da yapılacak olan etkinlik, 14 Kasım Salı günü canlı olarak platformda yayınlanacak. Şirket şimdilik ne yazık ki bu yayının aynı anda tüm dillerde mevcut olup olmayacağını açıklamadı. Fakat eşzamanlı bir altyazı sisteminin ekleneceği tahmin ediliyor.

F1 PİLOTLARI VE GOLFÇÜLER BİR ARAYA GELİYOR

The Netflix Cup, Full Swing ve F1: Drive to Survive isimli belgesel dizilerinde yer alan bir grup sporcu arasında gerçekleşecek. Şirket tarafından resmi olarak doğrulanan sürücüler arasında Alex Albon (Williams), Pierre Gasly (BWT Alpine), Lando Norris (McLaren) ve Carlos Sainz (Ferrari) yer alıyor. Öte yandan golf sporcuları arasında ise Rickie Fowler, Max Homa, Collin Morikawa ve Justin Thomas bulunuyor.

Netflix, bu girişime ek olarak 2025'te fiziksel mağazalar açmayı, bulut oyun iletimi testlerini genişletmeyi ve şifre paylaşımına ilişkin tartışmalı kısıtlamaların ardından kaydedilen abone artışını da planlıyor. Tüm bunlarla birlikte şirket, rakipleriyle arasındaki mesafeyi daha da genişletmek istiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Netflix
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...