Parlak ve canlı: OnePlus Nord N30 5G tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Parlak ve canlı: OnePlus Nord N30 5G tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

OnePlus orta segmentte yer alacak yeni akıllı telefonunu tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtılması için beklenen OnePlus Nord N30 5G'nin tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu.

OnePlus Nord N30 5G, gücünü 6 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 695 işlemcisinden alacak. Bu işlemci; iki adet 2.2 GHz hızında ARM Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz hızında ARM Cortex-55 çekirdeklerine sahip. Snapdragon 695, grafik birimi ihtiyacını da Adreno 619 ile sağlıyor.

Orta segmentin 5G bağlantı özellikli olacak telefonunun ekranı hakkında ön bilgi yer almıyor. Fakat Gizmochina'nın belirttiğine göre ekran, FullHD Plus çözünürlüğünde olacak. Ön panelde bir de 16 Megapiksel özçekim kamerası bulunacak.

YENİ MODEL, NORD CE 3 LITE'IN YENİDEN MARKALANMIŞ VERSİYONU OLACAK

OnePlus Nord N30 5G'nin arka panelinde ise 108 Megapiksel ana olmak üzere ek olarak 2 Megapiksel derinlik ve 2 Megapiksel de makro kamera yer alacak. 8 GB RAM'e sahip olacak akıllı telefonun OnePlus Nord CE 3 Lite modelinin yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor.

Parlak ve canlı: OnePlus Nord N30 5G tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu

OnePlus Nord N30, tasarım yönünden klasik olacak. Arka panelde alt alta dizilmiş iki lens ve ortada da markanın logosu yer alacak. Ön panelde ise bir adet ortaya konumlandırılmış delik kamera tasarımı mevcut. Burada akıllı telefonun neredeyse OnePlus Nord CE 3 Lite ile aynı olacağı görülüyor. 

Tüm bunlar dışında akıllı telefonun parlak yüzeyi ve neon yeşil rengi de dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Akıllı telefonun pazara ne zaman çıkacağı ve fiyatı ile ilgili ön bilgi mevcut değil. Cihaz, yazılım olarak da Android 13 ile kutudan çıkacak

(Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...