TikTok depremden etkilenenler için yardım yapacağını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TikTok depremden etkilenenler için yardım yapacağını açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremler tüm Türkiye'yi harekete geçirdi. Deprem bölgesi için çok sayıda yardım kampanyası başlatıldı. Popüler video paylaşım platformu TikTok da Türkiye'de meydana gelen deprem için kampanya başlattığını duyurdu.

Türkiye'deki deprem sonrası başlatılan yardım kampanyalarına video paylaşım platformu TikTok da katıldı. Dünyaca ünlü isimler, teknoloji devleri ve daha birçok şirket depremzedelere yardımda bulunurken, TikTok Türkiye de yaptığı açıklamayla maddi yardımda bulunacağını açıkladı.

TIKTOK MADDİ YARDIM YAPACAK

TikTok, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depreme ilişkin bir açıklama yayınladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada sosyal medya şirketi, depremden etkilenenler için maddi yardımlarda bulunacaklarını ifade etti. TikTok şu şekilde bir açıklama yaptı:

''Gücünü topluluğundan alan bir platform olarak, elimizden geldiğinde toplumları desteklemenin sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda, deprem yardım çalışmaları için 200 bin dolar bağışta bulunacak ve bu tutarı gönüllü sosyal medya kuruluşu Türk Kızılayı ve Ahbap Derneği arasında eşit olarak paylaştıracağız. Büyük bir trajediyle karşı karşıya olduğumuz bu zor günlerde Türk halkının üzüntüsünü paylaşıyor; yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.''

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...