WhatsApp yeni özelliğini tüm kullanıcılara gönderdi: Tek tıkla katılabilecekler

Düzenleyen: / Kaynak: Social Media Today
WhatsApp yeni özelliğini tüm kullanıcılara gönderdi: Tek tıkla katılabilecekler

TEKNOLOJİ Haberleri  / Social Media Today

WhatsApp, kullanıcılarına yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik ise arama bağlantıları. Peki, arama bağlantısı ne işe yarayacak? İşte WhatsApp’ın yeni ‘davet’ özelliği…

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların diğer kişileri bir aramaya katılmaya davet etmesine yarayan özellik geliştiriyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, eğer arkadaşlarınız size bir ‘arama bağlantısı’ gönderirse tek bir dokunuşla sesli veya görüntülü bir aramaya katılabilirsiniz. 

WhatsApp yeni özelliğini tüm kullanıcılara gönderdi: Tek tıkla katılabileceklerWhatsApp'ın arama bağlantısı özelliği bu şekilde görünecek

Arama bağlantıları özelliğini kullanmak için WhatsApp'ı en son sürümüne güncellemeniz gerekiyor. Uygulamanın ‘aramalar’ sekmesinden ‘arama bağlantıları’ seçeneğini göreceksiniz. Ardından aileniz veya arkadaşlarınızla paylaşmak üzere sesli veya görüntülü arama için bir bağlantı oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, arama bağlantısı özelliği bu haftadan itibaren tüm kullanıcılara sunulacak. 

Benzer bir özellik Apple’ın FaceTime arama uygulamasında bulunuyor. Geçtiğimiz yıl şirket, başka kişilerin Android cihazlardan ve Windows bilgisayarlardan gelen aramalara katılmasına izin veren paylaşılabilir FaceTime bağlantıları sunmaya başladı. 

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİKLERİ

WhatsApp platforma birçok yeni özellik getirdi. Şu anda test aşamasındaki iki özellik en çok merak edilen ve beklenen yenilikler arasında. Bunlardan biri çevrim içi bilgisini gizleme özelliğiyken, diğeri ise mesaj düzenleme. Bu arada platform, 'benden sil' yapılarak silinen mesajı geri alma işlevi de geliştiriyor. Şu anda bu özellik ise yavaş yavaş tüm kullanıcılara sunulmaya başladı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Social Media Today
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...