Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlı yayında şok itiraf sonrası gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Canlı yayında şok itiraf sonrası gözaltı

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Müge Anlı’da ekranlara yansıya yanarak can veren Şiar Kılıç (9) dosyasında şok itiraf sonrasında anne G.A. ve erkek arkadaşı H.K. gözaltına alındılar.

Müge Anlı, geçtiğimiz Nisan ayında annesi ve annesinin sevgilisiyle yaşadığı evde yanarak şüpheli bir şekilde ölen 9 yaşındaki Şiar Kılıç dosyasını gündeme taşımıştı.

Küçük çocuğun annesi G. A., canlı yayında Müge Anlı'nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulundu. Anne G.A.; “Sevgilim H.K., oğlumu yangından önce öldüresiyle dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. H.K., 3 çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu” dedi. Bu itirafı ihbar kabul eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Müge Anlı stüdyosuna gelerek canlı yayında hem anne G.A. hem de sevgilisi H.K.'yi gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...