Dördüncü hakim de çözemedi

- Güncelleme:
Dördüncü hakim de çözemedi

TÜRKİYE Haberleri

Aydın'da 2001 yılında yaşanan trafik kazasının ardından açılan dava, 11 yıldır bitmek bilmedi.

Aydın'ın Buharkent ilçesinde 2001'de otomobilin çarpması sonucu 5 yaşında felç olan Hediye Demirpolat'ın 11 yıldır süren hukuk mücadelesinde dün yine duruşma günüydü. Ancak Adli Tıp'tan gelen raporun davalı tarafa tebliğ edilememesi yüzünden, dava bir defa daha ertelendi. Hakim, duruşma için 3 Temmuz 2012'ye gün verdi. Demirpolat ailesinin avukatı sürenin uzunluğuna itiraz etti fakat, Hakim Sadarettin Bakacak, "Ben Haziran'da gidiyorum" diyerek davaya kendisinden sonra gelecek hakime bıraktığını söylediği öğrenildi. 2001 yılında açılan davada bugüne kadar 2 defa mahkeme, 3 defa da hakim değişmişti. Dördüncü hakimin de gitmesiyle Demirpolat ailesi adliyeden bir defa daha çaresizlik içinde ayrıldı.

O, ACILARIN ÇOCUĞU
Hediye Demirpolat, o korkunç kazanın ardından yatakalmış oracıkta. Kendisine çarpan 48 TS 638 plakalı otomobilin sürücüsü Halil Yalçınkaya ise yardım etmek yerine korkup kaçmış... Apar topar hastaneye kaldırılan küçük kız, ailenin maddi imkanları da elvermediğinden bir türlü tedavi edilememiş. Kol, bacak ve kafasındaki hasarlar günden güne felç etmiş körpe bedenini. Sonuçta yüzde 90 özürle yatağa mahkum olmuş Hediye... Aradan tam 11 yıl geçti. Hediye şimdi 16 yaşında bir genç kız... Geçirdiği o talihsiz kaza, ona kelimenin tam anlamıyla zindan etmiş hayatı. Bırakın okula gitmeyi, arkadaşlarıyla gezip tozmayı, yemek bile yiyemiyor Hediye... Ne elleri tutuyor, ne de ayakları. Sadece doktor tavsiyesi ile aldıkları özel vitaminli meyve suları ile yaşamaya çalışıyor genç kız.Tabi buna yaşamak denirse...


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...