2.750 eve yeten kaçak elektriğe engel!
Toroslar EDAŞ, Adana'da bir fabrikada tespit edilen kaçak elektrik kullanımına müdahale etti. Yaklaşık 2.750 meskenin bir yıllık elektrik tüketimine dek gelen 8,1 GWh'lık elektrik kaybına engel olundu.
Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ) Adana'da bir fabrikada tespit edilen Kaçak elektrik kullanımına müdahale ederek, yaklaşık 2.750 meskenin bir yıllık elektrik tüketimine dek gelen 8,1 GWh'lık elektrik kaybının yaşanmasını engelledi.
Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Toroslar EDAŞ, faaliyet bölgelerinde sürdürülebilir ve kaliteli elektrik sağlayabilmek amacıyla dağıtım operasyonlarını titizlikle sürdürüyor.
Adana'da bir fabrikada kaçak elektrik kullanıldığının tespit eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kaçak kullanıma müdahale ederek yaklaşık 2.750 meskenin bir yıllık elektrik tüketimine dek gelen 8,1 GWh'lık elektrik kaybının yaşanmasını engelledi.
Toroslar EDAŞ ekipleri, fabrikada, kaçak enerjinin olduğu noktayı tespit ederek fabrikayla ilgili gerekli yasal işlemi başlattı.
