Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evrim, 280 gündür kayıp

Düzenleyen:
Evrim, 280 gündür kayıp

YAŞAM Haberleri

Tokat’ın Turhal ilçesinde yaylada annesinin kardeşinin yanında bıraktığı çadıra geri döndüğünde bulamadığı Evrim Atış’tan 280 gündür haber alınamıyor.

Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyünde 280 gün önce kaybolan Burhan ile Dilek Atış 3.5 yaşındaki kızları Evrim Atış halen bulamadı. 10 Temmuz 2018 tarihinde minik Evrim’in kaybolmasının ardından jandarma komando ekiplerinin yanı sıra JAK, AFAD, UMKE ekiplerinin aylarca süren arama çalışması gerçekleştirmişti. 23 Temmuz 2018 tarihinde çelişkili ifadeler verdikleri gerekçesiyle tutuklanan anne Dilek Atış 109 gün, baba Burhan Atış ise 166 gün cezaevinde kaldıktan sonra Zile Ağır Ceza Mahkemesince yapılan değerlendirme sonucunda adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 
Yaklaşık 4 ay ormanlık alanlarda, köyde, mağaralarda özel ekipler, hassas burunlu köpeklerle yapılan arama çalışmalarında bir bulguya rastlanmazken, 3 Kasım’da çalışmalar sonlandırıldı. Bugüne kadar bir ip ucuna ulaşılamadı. Soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...