Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 yıldır hastanelerde yaşıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
10 yıldır hastanelerde yaşıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da 68 yaşındaki vatandaş 10 yıldır hastanelerde kalıyor.

Ordu'nun Akkuş ilçesinden olduğu öğrenilen Fazlı Bilgili (68), yaklaşık 10 yıldır Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin acil servislerde kalıyor. Geceleri hastanelerde banklar üzerinde yatarak uyuyan yaşlı adam, gündüzleri de hastane kantinleri ve hastane içinde oturarak günü geçiriyor. 

Yıllar önce düğünlerde zurna çalarak geçimini sağladığını söyleyen Fazlı Bilgili, "Eşim yıllar önce hayatını kaybetti. Düğünlerde zurna çalıyordum ancak kalbimde pil takılı çalışamıyorum. 10 yıldır hastanelerde kalıyorum. Devletin ayda verdiği 600 lira yaşlılık maaşı ile geçinmeye çalışıyorum. Bana hastanelerdeki personeller ve kantin çalışanları çok iyi davranıyor. Yıllar önce Antalya'da konserlerde Yıldıray Çınar ve İbrahim Tatlıses'in arkasında zurna çalardım. Şimdi hastayım çalışamıyorum" dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...