HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kanyonda fotoğraf çektirmek isterken kayalıklara düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kanyonda fotoğraf çektirmek isterken kayalıklara düştü
Kanyon, Fotoğraf, Kayalıklara Düştü , Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Tazı Kanyonunda fotoğraf çektirmek isterken kayalıklara düşen genç kız, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre Duygu G. isimli genç kız bir arkadaşıyla birlikte Manavgat Beşkonak’ta bulunan Tazı Kanyonuna geldi. Etrafı seyreden Duygu G. fotoğraf çektirmek için kanyonun uç noktasına geldiğinde bir anda dengesini kaybederek aşağıya düştü. 
Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Kurtarma ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Kurtarma ekibi kanyonun 15 metre aşağısında dallara ve kayalara takılı vaziyetteki Duygu G.’yi bulunduğu yerden yukarıya çıkardı. Vücudunun bazı yerlerinde kırık olduğu belirlenen Duygu G. ambulansla Serik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kanyonda fotoğraf çektirmek isterken kayalıklara düştü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...