Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kıskıvrak yakalandılar! Üstlerinden çıkanlar ağızları açık bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kıskıvrak yakalandılar! Üstlerinden çıkanlar ağızları açık bıraktı

YAŞAM Haberleri  / AA

Edirne'de bir döviz bürosu görevlisinin "tırnakçılık" yöntemiyle 3 bin 900 dolar dolandırıldığı şikayetiyle harekete geçen ekipler, Kolombiyalı tırnakçıları göz altına aldı. Şüphelilerin üst aramalarında yüklü miktarda döviz ele geçirildi.

Edirne'de döviz bürosundan "tırnakçılık" yöntemiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen Kolombiya uyruklu biri kadın 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üstünden yüklü miktarda döviz çıktı.

EKİPLER SINIR KAPISINDA BEKLEDİ
Bir alışveriş merkezindeki döviz bürosunun görevlisi, "tırnakçılık" yöntemiyle 3 bin 900 dolarının dolandırıldığı iddiasıyla polise başvuruda bulundu. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, şüphelilerin alışveriş merkezinden çıktıkları aracı tespit etti. Ekipler, kiralık olduğu belirlenen aracı kullanan şüphelinin kimliğine ulaştı. Kolombiya uyruklu Raul Martin R'nin kiraladığı aracın Kapıkule Sınır Kapısı yakınına park edildiğini belirleyen ekipler, bunun üzerine bölgeye giderek beklemeye başladı. Bir süre sonra Bulgaristan'dan yaya olarak dönen Raul Martin R. ve Jiları Joana Oliva M. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan giriş yaptıkları sırada gözaltına alındı.

YÜKLÜ MİKTARDA DÖVİZLE YAKALANDILAR
Yapılan aramada şüphelilerin üzerinde yüklü miktarda döviz çıktı. Şüphelilerin Bulgaristan'da da aynı yöntemle dolandırıcılık yaptıkları bilgisi üzerine polis soruşturmayı genişletti. Döviz bürosundaki dolandırıcılık anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Kıskıvrak yakalandılar! Üstlerinden çıkanlar ağızları açık bıraktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...