Emekli karı kocanın feci sonu

Düzenleyen:
Emekli karı kocanın feci sonu

YAŞAM Haberleri

Adana'da yaşayan emekli karı koca, evlerinde başlarından vurularak öldürülmüş hâlde bulundu.

Vahim olay, Karaisalı ilçesine bağlı Tümenli Mahallesi'nde meydana geldi. Adana İl Sağlık Müdürlüğünden emekli olan Mehmet Fevzi Atay ve öğretmenlikte emekli olan eşi Elif Atay, çiftinden uzun süre haber alamayan yakınları durumdan şüphelendi. Çiftin evine gelen akrbaları, kapıyı açan olmayında Jandarma'yı çağırdı. Bölgeye sevk edilen ekipler, çilingir yardımıyla içeri girdiklerinde ikiliyi kanlar içinde yerde buldu. Çiftin başlarından silahla vurulmuş olduğu görüldü. Evde parmak izi ve delil çalışması yapıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası da cesetler otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı. 

4 zanlı gözaltına alındı

İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), Elif ve Mehmet Fevzi Atay çiftinin dün Tümenli Mahallesi'ndeki evlerinde silahla vurularak öldürülmesinin ardından çalışma başlattı.

JASAT ekiplerinin çalışmasıyla zanlılar O.Ü, A.A, P.K. A.U. gözaltına alındı.

Zanlıların, karı kocanın dışarda bulunduğu sırada hırsızlık amacıyla eve girdiği ve bir süre sonra eve dönen çiftle karşılaşınca ikisini de vurdukları iddia edildi.
Şüphelilerden ikisinin emekli öğretmen Elif Atay'ın eski öğrencileri olduğu, ayrıca Elif Atay'ın bir süre kanser tedavisi gördüğü ve hastalığı atlattığı öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri sürüyor.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...