Yardım etmek istedi, canından oldu

Düzenleyen:
Yardım etmek istedi, canından oldu

YAŞAM Haberleri

Mersin'de bir vatandaş, arkadaşına yardım ettiği esnada iş makinesinden üzerine parça düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Mersin'de talihsiz bir adamın yardımseverliği ölümle son buldu. Bir arkadaşına yardım etmek isteyen adam, çalışmakta olan iş makinesinden üzerine parça düşünce olay yerinde hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Alınan bilgiye göre olay ilçeye bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Tarlada taş kırmak isteyen E.K.’nin kullandığı iş makinesinin ucuna aparat takmak için yardım eden Hüseyin Bıçkı’nın (58) üzerine düştü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Bıçkı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olaydan sonra Hüseyin Bıçkı'nın cesedi Mut Devlet Hastanesi morga kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...