Aslanın gözünden fotoğrafçı

Aslanın gözünden fotoğrafçı

YAŞAM Haberleri

Vahşi hayvanların doğada fotoğraflarını çekmek isteyen fotoğrafçı makinesini kamufle ettikten sonra aslan tarafından fark edilen makine değişik fotoğraflar ortaya çıkardı.

Vahşi hayvanların doğada fotoğraflarını çekmek isteyen çoğu fotoğrafçı, güvenlik açısından uzak durur ve fotoğraf makinesini bir şekilde kamufle ederek çekim yapar. Amerikalı yaban hayatı fotoğrafçısı Ed Hetherington da böyle yaptı ve Zimbabve'de Mana Pools Milli Parkı'nda bir aslanın avını yemesinin fotoğrafını çekmek istedi. Aslan ise hem tahmin edilenden daha gözaçık hem de daha meraklı çıktı. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Kamufle edilmiş makineyi bulan aslan, avını bırakıp uzun süre makineyle uğraştı. Hetherington, "İştahla avını yiyen aslan fotoğrafları çekemedim ama meraklı aslanın yakın mesafeden çekilmiş çok çarpıcı fotoğrafları beni teselli etti" diye konuştu. Aslanın fotoğraf makinesiyle oynamasını elindeki diğer fotoğraf makinesiyle çeken Hetherington, bir süre sonra aslanın makineyi bıraktığını, birkaç diş izi dışında makinede fazla zarar olmadığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...