Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Eskişehir'de akılalmaz görüntü! Cami kapısını yumruklayan şahıs kamerada

Eskişehir'de bulunan Dekovil Camii'ne geçtiğimiz günlerde akılalmaz bir saldırı gerçekleşti. Bir şahıs, caminin kapısını yumrukladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Tepebaşı ilçesi Merkez Yeni Mahallesi Sivrihisar-1 Caddesi'nde bulunan Dekovil Camii'nde geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir saldırı gerçekleştirildi. Caminin güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olayda, bir şahsın caminin camlarını yumrukladığı görüldü.

Eskişehir'de akılalmaz görüntü! Cami kapısını yumruklayan şahıs kamerada
Başlık ResmiEskişehir'de akılalmaz görüntü! Cami kapısını yumruklayan şahıs kamerada

NEDEN YAPTIĞI BİLİNMİYOR

Yaşanan olay cemaatin tepkisine yol açarken, konu polise ihbar edildi. Şahsın caminin camlarının ve kapısının neden yumruklandığı ise bilinmiyor.

"CAMİMİZE, KUTSAL MEKANA HAKARET"

Dekovil Camii'ne gerçekleştirilen saldırı girişimi hakkında konuşan 68 yaşındaki Süleyman Eroğlu, "Ne kadar ayıp, ne kadar kötü ya. Çirkin bir hareket. Yapan kişi genç. Neden böyle yapıyorlar, anlayamadık. Derdi ne? Uyuşturucu mu aldı, sarhoş mu, kim bilir? Bu normal değil, anormal bir şey. Yazıklar olsun, hiç yakışmıyor. Camimize, kutsal mekana hakaret" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.