Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kar bir anda bastırdı, sürücüler yolda kaldı

Malatya'da dün akşam saatlerinde aniden bastıran kar nedeniyle birçok yol trafiğe kapanırken, sürücüler yollarda mahsur kaldı.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından doğu illerinde beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Malatya'da, dün akşam saatlerinde sağanak şeklinde başlayan yağış, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüştü. Yoğun kar yağışı nedeniyle Malatya-Sivas Hekimhan-Kangal karayolu trafiğe kapandı Ayrıca Malatya-Kayseri karayolunun Gürün-Darende arasındaki 18 ile 57'nci kilometreleri de ağır taşıt geçişine geçici olarak kapatıldı.

Ekipler, mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı
Başlık ResmiEkipler, mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı

ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Yağışın etkili olduğu Akçadağ-Kozluca ile Levent bölgelerinde çok sayıda araç yolda kalırken, mahsur kalan araçlar Karayolları ekipleri ile bölge sakinlerinin yardımlarıyla kurtarılmaya çalışıldı.

Kar yağışının kent genelinde etkisini artırarak bir süre daha devam etmesinin beklendiği bildirildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Kış kapıya dayandı! Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu kar yağacak
YAŞAM

Kış kapıya dayandı! Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu kar yağacak

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.