'Moda' dünyada moda! Havalılar listesinde 48'inci sırada...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Moda' dünyada moda! Havalılar listesinde 48'inci sırada...

YAŞAM Haberleri

İngiltere merkezli küresel medya ve konaklama şirketi Time Out Group, dünyanın en havalı 51 semtini listeledi. Listelenen 'en havalı 51 semt' arasında Moda 48'inci sırada yer aldı.

MEHMET EMİN ARVAS

Dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin eğlence/yiyecek kültürü araştıran Londra merkezli küresel medya ve konaklama şirketi Time Out Group, dünyanın en havalı 51 semtini listeledi. 1968’den beri faal olan Time Out, İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Moda semtini de ‘havalılar listesine’ aldı. Moda, listede 48’inci sırada yer aldı.

Birinciliğe Meksika’nın Guadalajara şehrindeki Colonia Americana semtinin seçildiği listede Portekiz’in başkenti Lizbon’un Cais do Sodré semti ikinci, Kamboçya’da Siem Reap şehrindeki Wat Bo semti de üçüncü sırada yer aldı.

Sıralama Time Out takipçileri ve uzmanları tarafından, semtlerin kültürel değerleri, yiyecek ve içecek fiyatlarının uygunluğu, eğlence imkânları, sokak hayatı ve topluma göre belirleniyor. Colonia Americana, neoklasik konaklar, gökdelenler ve gecekonduların keskin bir karışımı sebebiyle birinci seçildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...