Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!

Sokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!
Fotoğraf Başlığı Sokak ortasinda yürüyen kiza yumruklu saldiri!

İstanbul Kadıköy'de yolda yürüyen genç kıza, tanımadığı bir kişi yoldan geçerken yumruk attı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaydet
a- | +A

Kadıköy'de 17 yaşındaki genç kız yolda yürürken hiç tanımadığı bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Liseli 17 yaşındaki B.G.K . kaldırımda yürürken karşıdan gelen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

"NE YAPIYORSUN"

Şok geçiren genç kız, saldırganın arkasından 'Ne yapıyorsun" diye bağırdı. Saldırgan ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yaralanan genç kızın yardımına çevredekiler koştu. B.G.K., babası ile birlikte Kadıköy İskele Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayette bulundu.

Polis, güvenlik kamerasından tespit ettiği saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Sokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!
Başlık ResmiSokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevkedilen saldırgan A.K.G. (28), adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi. Sokakta yaşadığını belirten saldırganın, genç kızı tanımadığını olayı da hatırlamadığını söylediği kaydedildi.

"ADAMIN BİRİ GELDİ VURDU"

Genç kız, "Okula bu yoldan gidiyorum, her zaman kullandığım bir yol. Adamın biri geldi vurdu. Sonra yürümeye devam etti. Bağırmaya başladım, çevredekiler yardıma koştu. Burnumda zedelenme ve çizikler var, yüzüm de şişti" dedi. Genç kızı, "Mutlu olduğum konu polisler çok ilgilendiler. O gün buldular o adamı" diye konuştu.

Sokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!
Başlık ResmiSokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!

"YAKALANMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ"

Çok üzüldüğünü söyleyen anne Mehtap K. ise, "Çok korktuk. Bir an önce yakalanması bizim için önemliydi. Çünkü çocuklar okula giderken genellikle o yolu kullanıyorlar" şeklinde konuştu.

Sokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!
Başlık ResmiSokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!

"ÇOK KORKMUŞTU "

Saldırı sonrası B.G.K'nin yardımına koşan iş yeri sahibi İsmail Seven, 'Bağrışlar üzerine dışarı çıktığımızda kızın burnu kanıyordu ve yere çökmüştü. Bir kişi, doktordu herhalde hemen pansuman yaptı. Burnundan çok kan akıyordu. Kızla konuştuğumda vuran kişiyi tanımadığını söyledi" dedi.

Yardıma koşanlardan Berrin Alpay ise, 'Burnu kanıyordu. Kafedekiler ve bizim dükkandakiler yardıma koştu. Kanamasını durdurmaya çalıştılar. Adam yolda yürürken vurmuş gitmiş . Çok korkmuştu ' diye konuştu.

Sokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!
Başlık ResmiSokak ortasında yürüyen kıza yumruklu saldırı!

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.