Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kayseri'deki 'baba' cinayetinde çelişkili ifadeler! Kardeşi 'Hac parası için' dedi, sanık farklı konuştu

Kayseri'deki 'baba' cinayetinde çelişkili ifadeler! Kardeşi 'Hac parası için' dedi, sanık farklı konuştu

Kayseri’de babasını bıçaklayarak öldüren sanık E.R. hakkında savcı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Sanığın kardeşi, cinayetin hac parası nedeniyle işlendiğini söylerken, zanlı ise babasını annesine hakaret ettiği için öldürdüğünü öne sürdü.

Kaydet
a- | +A

Korkunç olay geçtiğimiz mayıs ayında Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşandı. 58 yaşındaki E.R., 83 yaşındaki babasını bıçaklayarak öldürdü. Katil evladın yargılanmasına devam edildi.

Tanıkların dinlendiği duruşmada E.R.'nin kardeşi A.B.; ağabeyinin babasını hac parası nedeniyle öldürdüğünü öne sürerek, şikayetçi olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME
Sapık komşu Bayrampaşa
HABER

Sapık komşu Bayrampaşa'da terör estirdi! Kadınlar artık pencereye bile çıkamıyor

KARDEŞİNİ YALANLADI

Sanık E.R. ise kardeşinin ifadesinin doğru olmadığını, babasını hac parası yüzünden öldürmediğini belirterek; bir önceki duruşmada olduğu gibi babasını ölmüş annesine hakaret içeren sözler söylediği için öldürdüğünü belirtti.

Savcı E.R.'nin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.