Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gırtlağına bıçak dayanmıştı, köpeği kurtardı

Düzenleyen:
Gırtlağına bıçak dayanmıştı, köpeği kurtardı

DÜNYA Haberleri

İngiltere’de Amy Edmonson (30), geçen hafta köpeği Star’ı Southend-on-Sea kentinde gezdiriyordu. Yanına bir adam ve bir kadın gelerek adres sordu. Aniden adam Amy’ye saldırarak onu yere yatırdı ve boğazına bıçak dayayıp üzerindeki paraları vermesini istedi.

İngiltere’de Amy Edmonson (30), geçen hafta köpeği Star’ı Southend-on-Sea kentinde gezdiriyordu. Yanına bir adam ve bir kadın gelerek adres sordu. Aniden adam Amy’ye saldırarak onu yere yatırdı ve boğazına bıçak dayayıp üzerindeki paraları vermesini istedi. Küçük cüssesine rağmen Star hemen devreye girdi ve saldırganın bacağını ısırmaya başladı. Köpek, kadınla beraber kaçıncaya kadar da adamı bırakmadı. Amy, “Öleceğimi düşünüyordum. Beni yüzde 100 Star kurtardı. Aslında çok sevecen bir köpektir. Yaptığına çok şaşırdım. Karakterinin tamamen dışında bir tavır sergiledi, ona minnettarım” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...