Fransa'da acil servise kaldırılan yaşlı kadın, hastanenin çöp konteynerinde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Fransa'da acil servise kaldırılan yaşlı kadın, hastanenin çöp konteynerinde ölü bulundu

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Fransa'da bir hastanenin acil servisine kaldırılan demans hastası kadın, kaybolduktan 2 gün sonra hastanenin bodrumundaki çöp konteynerinde ölü bulundu. Yaşanan olay tepki topladı.

La Provence gazetesinin haberine göre, demans hastası 85 yaşındaki kadın nöbet geçirdiği için 23 Şubat'ta kızı Claudine tarafından Aix-en-Provence şehrindeki bir hastanenin acil servisine getirildi.

2 GÜN SONRA ÇÖPTE ÖLÜ BULUNDU

23 Şubat gecesi hastaneden kaybolduğu bildirilen yaşlı kadın, 25 Şubat'ta aynı hastanenin bodrum katındaki çöp konteynerinde, kızı tarafından ölü bulundu.

KIZI İÇEÇECEK ALMAYA GİTTİĞİNDE ORTADAN KAYBOLMUŞ

Yaşlı kadını hastaneye getiren Claudine, annesinin tedavisi sürerken içecek almaya gittiğini, yaklaşık bir saat sonra döndüğünde ise annesinin acil servisteki yerinin değiştirildiğini belirtti. Hemşirelerin, kendisini annesinin tedavi gördüğü bölüme alamayacaklarını söylemesi üzerine eve dönen Claudine, hastaneden gelen telefonla annesinin kaybolduğunu öğrendi.

KAMERA KAYITLARINA BAKILMASINA İZİN VERİLMEMİŞ

Hastaneye gelen Claudine, yönetimden güvenlik kameralarına bakmasını istedi. Hastane yönetimi güvenlik kameraları ile ilgilenen çalışanın izinde olduğunu ve kameralara erişim şifresinin kendilerinde bulunmadığını bildirdi. 

Olay sosyal medyada tepki toplarken, Aix-en-Provence Savcılığı soruşturma başlattı. Claudine, annesinin ölümünden güvenlik kameralarına erişim sağlamayan hastaneyi sorumlu tutuyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...