Abdullah Gül - Hasan Ruhani görüşmesi başladı

/ Kaynak: CHA
Abdullah Gül - Hasan Ruhani görüşmesi başladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

BM Genel Kurulu için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani görüşmesi başladı.

Cumhurbaşkanı Gül, BM 68. Genel Kurul konuşmasının ardından twitter hesabından açıklamada bulundu. Abdullah Gül mesajında, "Bu yıl toplantılara 83 devlet başkanı, 38 başbakan ve çok sayıda dışişleri bakanı katılıyor. Bu yüksek katılımın nedeni gündemde önemli dünya meseleleri olması. Dün Genel Kurul'da konuşmamı yaptım. Burada geleneksel olarak önce Brezilya, sonra evsahibi olarak ABD devlet başkanları söz alıyor. Üçüncü sırada yaptığım konuşmamda önemli dünya meseleleriyle alakalı görüşlerimi paylaştım. Konuşma, Genel Kurul'da büyük ilgi gördü. Çıkışta çok sayıda ülke temsilcisi tebrik etti." ifadelerini kullandı. BM Genel Kurulu için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani görüşmesi başladı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...