Asgari ücret ne kadar oldu? 2018 asgari ücret ve AGİ zammı belli oldu! Asgari ücret son dakika haberi

Düzenleyen:
Asgari ücret ne kadar oldu? 2018 asgari ücret ve AGİ zammı belli oldu! Asgari ücret son dakika haberi

EKONOMİ Haberleri

Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücret son dakika haberlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Asgari ücrette kritik gün bugün! Saatler sonra Asgari ücret ne kadar, Asgari Ücret ne kadar oldu sorusu cevap bulacak. Asgari Ücrette beklenti 2 bin liranın üzerindeydi. Şuan bin 600 lira alan vatandaş meclisten çıkacak Asgari Ücret son dakika kararını bekliyor. Peki 2019 Asgari Ücret ne kadar oldu? Asgari Ücret belli oldu mu, Asgari Ücret son dakika, Asgari Ücret zammı ne kadar, AGİ zammı ne kadar? İşte son dakika Asgari Ücret haberleri...

Asgari Ücret Ne KADAR Oldu? 2018 Asgari Ücret ve AGİ Zammı Belli Oldu mu? Asgari Ücret Son Dakika Haberi..... Asgari Ücret son dakika haberleri burada... Milyonlarca vatandaş bugünü bekliyordu. Ve o gün geldi çattı. Saat 10'da Asgari Ücret için toplanılacak. Peki Asgari Ücret ne kadar olacak? 2019 Asgari Ücret zammı ne kadar? Herkes Asgari Ücret Tespit Komisyonunun kararını bekliyor. Asgari Ücret için bekletin 2 bin lira üzerinde... AGİ zammı belli oldu mu, nekadar? Geçimini asgari ücret ile sağlayan vatandaş Asgari Ücret zammını bekliyor. 2019 Asgari Ücret zammı ne kadar? Asgari Ücret zammı belli olur olmaz sitemizde Asgari Ücret son dakika haberlerini öğrenebilirsiniz. İşte Asgari Ücret zammı, Asgari Ücret ne kadar oldu, AGİ zammı ne kadar ve Asgari Ücret son dakika haberleri...

Asgari Ücret Ne Kadar Oldu?
Asgari Ücret ne kadar oldu sorusu saatler sonra cevap bulacak.Vatandaşın beklediği gün geldi çattı. Asgari Ücret zammı bugün belli oldu. 2019 Asgari Ücret ve AGi zammı açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.

ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLDU? İŞTE YIL YIL ASGARİ ÜCRET RAKAMLARI

AGİ NE KADAR OLDU? TIKLA 

2019 Asgari Ücret 2 bin 20 lira oldu

Asgari Ücret ve AGİ Zammı belli oldu mu?
Asgari Ücret ve AGİ Zammı henüz belli oldu.

Asgari ücret ne kadar oldu? 2018 asgari ücret ve AGİ zammı belli oldu! Asgari ücret son dakika haberi

 

Asgari Ücret Belli oldu mu?
7 milyon çalışanı doğrudan ilgilendiren asgari ücrette düğüm perşembe günü Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yapılacak toplantı ile çözülecek. Komisyonda işçi kesimini temsilen bulunan Türk-İş, asgari geçim bedelinin 2 bin 383 lira olduğunu, buna refah payı eklenerek asgari ücretin belirlenmesini istiyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) hedef enflasyon ve rekabet gücünün yanı sıra işsizlikle mücadeleyi gözetecek ücret belirlenmesini isterken, yüzde 2 olan işsizlik sigortası işveren payının kaldırılmasını, asgari ücret için işverene desteğin artırılarak devam etmesini talep ediyor. TÜİK ise üçüncü toplantıda geçim ücretinin ağır işler için 2 bin 213 lira olduğunu açıklamış, Türk-İş ise bu rakamın gerçeklerden uzak olduğunu ifade ederek, “Bizim tespitimizin 170 lira gerisinde” demişti.

Öte yandan asgari ücretin artmasıyla asgari geçim indirimi de artacak. Hâlen bekar bir işçi için 152,18 TL, evli eşi çalışmayan ve bir çocuklu için 205,44 lira, evli, eşi çalışmayan dört çocuklu için 258,70 TL olan AGİ, asgari ücret oranında artacak.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...