'Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi

Düzenleyen:
'Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut GYO, sektörüne ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor. Yeni yaşam alanları inşa eden şirket, prestijli projeleriyle uluslararası alanda da dikkat çekiyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli yaptığı MIPIM 2019 değerlendirmesinde “23,3 milyar TL tutarındaki varlık toplamı ile Emlak Konut GYO, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıkları arasında yer alıyor” dedi.

Geleneksel Türk mimarisiyle yapılan ‘Bizim Mahalle’ projesinin fuarın gözde projelerinden olduğuna dikkat çeken Gedikli ““Özellikle Küçükçekmece ilçesi sınırlarında 1 milyon metrekarelik bir alanda kurulan ve özlenen mahalle yaşamı konseptiyle duyurduğumuz Emlak Konut Bizim Mahalle projemiz katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Toplamda yaklaşık 6 bin konut ve ticari üniteyi barındıracak projemiz caddeleri, meydanları, ata sporu merkezi, camisi, millet bahçesi, resmi kurumları yatay mimari konseptine uygun olarak hazırlanan konutlarıyla İstanbul’un ayrıcalıklı yaşam alanı olarak yabancı yatırımcının ilgisini çekti” dedi. Şirket olarak ekonomiye katkı sağlamak istediklerini söyleyen Emlak Konut GYO, önümüzdeki 5 yılda kâr hedefini 6,8 milyar TL olarak tahmin ettiklerini, 2019’da ise 7,3 milyar lira satış geliri, 858 bin metrekare satılabilir alan ve 1,2 milyar lira net kâr öngördüklerini söyledi.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...