Dört ayda dört yıllık iş

Dört ayda dört yıllık iş

EKONOMİ Haberleri

Koronavirüs döneminde maske, eldiven ve tulum gibi medikal ürünlerin satışlarında patlama yaşanırken, tek kullanımlık bardak, çatal ve tabakların satışlarında da yüzde 50’ye yakın artış oldu.

Cevdet Fırat Aydoğmuş ANKARA

Bu ürünlerin toptan satışını yapan medikal firması sahibi Efe Kerem “Dört ayda, son dört senede yaptığımız işi yaptık. Marttan bu yana maske ve dezenfektan satışları 50 kat, eldiven, hasta önlüğü ve tulum satışları ise 30 kat arttı” dedi. 2.000 farklı ürün sattıklarını belirten Kerem, eldiven tedarikiyle ilgili problem olduğunu ifade etti. Kerem “Eldiven Türkiye’de üretilmiyor, yurt dışından geliyor. Bundan dolayı da sıkıntı yaşıyoruz” diye konuştu. Tek kullanımlık bardak, kaşık, çatal, bıçak ve tabak satışı yapan mağaza sahibi Adnan Yalçınkaya da, satışlarda yüzde 45 artış olduğunu kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...