Emekliye bir zam daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, 10 bin TL hesaplara yatırılacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emekliye bir zam daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, 10 bin TL hesaplara yatırılacak

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Emekli maaşıyla ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. En düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasının ardından gözler ikramiyelere çevrilmişti. Emekli ikramiyeleri ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 bin TL zam yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklama sonrası Akbank promosyon ücretlerini güncelledi. Emeklilerin hesabına 10 bin TL yatırılacak.

Emekli maaşlarına en son olarak yüzde 49.25 oranında zam yapıldı. Gelen zam sonrası en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye çıkarıldı ancak bu rakam emeklileri tam memnun etmedi. Bu doğrultuda harekete geçen hükümet emekli ikramiye ödemelerini 3 bin TL’ye çıkarıldı. Gelen zam sonrası bir son dakika duyurusu daha geldi. Akbank emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Emekliye bir zam daha haberi. Akbank emekli promosyon ücretlerini güncelledi. 

EMEKLİ İKRAMİYELERİNE YENİ ZAM 

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki seçim mitinginde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ikramiyelerine zam yapılacağını duyurdu. Erdoğan açıklamasında, "En düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkarmanın, 5 bin liralık ödemenin maliyeti 300 milyar liradan fazladır. Gayemiz emeklilerimize nefes aldırmak. Emeklilerimizin bayram ikramiyesinde artış yapmayı planlıyoruz. Eskiden emeklinin bayram ikramiyesi diye geliri yoktu. 2018'de biz getirdik. Önümüzdeki bu rakamı yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz. Bunu alacak olan 16 milyon kişi var. Hayat pahalılığı sorununu çözünce diğer alanlarda daha rahat yol alacağız." ifadelerini kullandı.

Emekliye bir zam daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, 10 bin TL hesaplara yatırılacak

BANKALAR PROMOSYON ÜCRETLERİNİ GÜNCELLEDİ 

Yapılan zam sonrası bir güzel haberde Akbank’tan geldi. Akbank tarafından yapılan duyuruda promosyon ücretlerinin güncellendiği belirtildi. Akbank tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: 

“SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank'tan almayı taahhüt eden emeklililer 10.000 TL’ye varan banka promosyonlarından faydanalabilecek.

Emekliye bir zam daha! Bankalar promosyon ücretlerini güncelledi, 10 bin TL hesaplara yatırılacak

10 BİN TL HESAPLARA YATIRILACAK

Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 400 TL, toplamda 2.000 TL chip-para ile 12.000 TL ödül fırsatından yararlanabilecekler.

Bankanın maaşa göre verdiği promosyon miktarları ise şu şekilde:

3.500 TL altı aylık alanlara 6.000 TL,
3.500 - 7.499 TL için 7.000 TL,
7.500 - 9.999 TL için 9.000 TL,
10.000 TL ve üzeri için 10.000 TL.”

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...