BIST
10233.56
%0.74
(74.94)
Dolar
32.2105
%0.14
(₺0.04)
Euro
35.1185
%0.03
(₺0.01)
Sterlin
40.9533
%0.22
(₺0.09)
Altın
2461.375
%0
(₺0.00)
Bitcoin
$66211
%0.27
Ethereum
$3017.7
%-0.27
AVAX
34.77
%0.67
 - İslam Memiş net tarihi verdi
16 saat 20 dakika önce

Altın yatırımcılarına müjdeli haber! İslam Memiş net tarihi verdi

Uluslararası piyasalarda yükselen enflasyon altın fiyatlarını da etkiledi. Ons altın 2.353 dolar seviyesinde ilerlerken, gram altın ise 2.442-2.455 TL aralığında işlem gördü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara alım için fırsat tarihi verdi. Memiş, "Özellikle düğün yapacaklar, altın borcu olanlar, altın yatırımı düşünenler Mayıs ayını değerlendirmeli. Belki Haziran ayında da bu baskılanma süreci devam edecek" ifadelerine yer verdi.
 - "Yatırımcılar geri dönüyor"
16 saat 49 dakika önce

Fitch'ten dikkat çeken Merkez Bankası yorumu: Yatırımcılar geri dönüyor

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin ekonomik gidişatına yönelik hazırladığı raporda, Merkez Bankası'nın faiz kararlarının olumlu seyrine işaret edildi. Rapora göre TCMB'nin faiz politikası sayesinde yurt dışı yerleşik yatırımcılar Türkiye'ye geri dönmeye başladı.
 - ABD'de kritik veri açıklandı, altın sert düştü
18 saat 17 dakika önce

ABD'de kritik veri açıklandı, altın 20 liradan fazla düştü

ABD'de nisan ayı enflasyon rakamları yüzde 0,3 ile piyasa beklentilerinin altında artış gösterdi. Bu gelişme sonrası altın fiyatlarında sert bir düşüş gerçekleşti. Altının gram fiyatı 20 liradan fazla geriledi.
 - Emekliye ek zam yapılacak mı?
19 saat 5 dakika önce

Bakan Işıkhan'a açıkça soruldu: Emekliye temmuzda ek zam yapılacak mı?

Milyonlarca emekli "Maaşlara temmuzda ek zam yapılır mı?" sorusuna cevap ararken, konu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a soruldu. Net bir cevap vermekten kaçınan Bakan Işıkhan, "Şu an her şey için çok erken, temmuzu bekleyelim." dedi.
Ekonomi - Ekonomi
20 saat 2 dakika önce

TÖDEB, "finansal teknolojilerde küresel işbirlikleri" için Dubai'de

TÖDEB, finansal teknolojilerde küresel işbirlikleri yapmak ve ülkeye doğrudan finansman çekmek amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) düzenlenen uluslararası finansal teknolojiler buluşması Seamless Dubai'ye katıldı.
 - Erdoğan yeni paket için talimatı verdi
20 saat 13 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tasarruf paketi talimatı: Herkes uymak zorunda 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuda tasarruf paketi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamak istediklerini belirten Erdoğan, "Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak." dedi.
 - Köprü ve otoyol zammının enflasyona etkisi ne olacak?
21 saat önce

Köprü ve otoyol zammının enflasyona etkisi ne olacak? Bakan Şimşek cevapladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, köprü ve otoyol ücretlerine gelen zamların enflasyona olan etkisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Zamların yıllık enflasyona büyük bir etkisinin olmayacağını belirten Bakan Şimşek, "Köprü ve otoyollardaki son fiyat artışlarının yıllık enflasyona etkisinin yaklaşık 0,05 puan ile sınırlı olacağını öngörüyoruz. Yıl sonu enflasyon hedefine ulaşmakta kararlıyız." dedi.
 - Bakan'dan yaş çay alım fiyatına gelen eleştirilere cevap
22 saat 3 dakika önce

Üreticiler tepki göstermişti! Bakan Yumaklı'dan yaş çay alım fiyatına gelen eleştirilere cevap

2024 yılı için yaş çay alım fiyatı 2 lira destekle birlikte 19 lira olarak açıklanması üreticilerin tepkisini çekmişti. Konu hakkında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çay fiyatları maliyetlere bakılarak yapılmıştır. Açıkçası beklentileri yüksek tutmayı tamamen siyasi bir şey olarak görüyorum. Maliyetlere göre hazırlanmış, açıklanmış ve çalışılmış makul bir alım fiyatı var." dedi. 
 - Garanti Bankası satılıyor mu?
23 saat 40 dakika önce

Garanti Bankası satılıyor mu? BBVA'dan açıklama geldi

BBVA, iştiraki Garanti BBVA’yı satacağına dair haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.
 - Tek fiyat uygulaması başladı
23 saat 47 dakika önce

Akaryakıtta yeni dönem! Tek fiyat uygulaması başladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun farklılaştırılmış akaryakıt ürünlerinin istasyonlarda aynı fiyata satılmasına ilişkin Kurul kararı bugün yürürlüğe girdi. Bu kapsamda, 13 bin bayide fiyatlar güncellenirken, farklılaştırılmış olsun veya olmasın aynı tür akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçildi. 
Sona Git
Döviz Çevirici