En İyi Türkçe E-Ticaret Yazılım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
En İyi Türkçe E-Ticaret Yazılım

Ekonomi Haberleri

E-ticaret sektörü her geçen gün büyüyen bir alandır. Siz de bir girişim olarak burayı düşünüyorsanız veya işletmenizi e-ticaret dünyasına geçirmeyi hedefliyorsanız, bunu yapmak için farklı yollar vardır. E-ticaret yazılımı bunlardan biridir.

Bu opsiyon kapsamında kişilere farklı hazır paketler teklif edilir. Bunların her biri farklı müşteri profillerinin ihtiyaçlarını karşılamak için özel şekilde hazırlanır. Dolayısıyla farklı seçenekleri inceleyerek, aralarından size en uygun olanlarını seçmeniz mümkündür.

Eğer en iyi e-ticaret yazılımı ile sektördeki hayatınıza adım atmak istiyorsanız, IdeaSoft size birbirinden uygun seçenekler teklif etmektedir. Her birini inceleyebilir, aralarından size en uygun olanlarını tercih edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra IdeaSoft tarafından sunulan farklı entegrasyonları da ayrı ayrı inceleyebilirsiniz. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan bu entegrasyonlar sayesinde, e-ticaret platformunuzu daha verimli bir şekilde yönetebilir, müşterilerinize daha iyi ve kolay bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz.

IdeaSoft E-ticaret Yazılımlarının Özellikleri Neler? 

IdeaSoft, e-ticaret süreçlerinde gereksinim duyabileceğiniz tüm özellikleri sunar. Bu nedenle farklı paketleri inceleyerek, aralarından sizin için en uygun olanları tercih etmeniz mümkündür. Anahtar teslim e-ticaret sitesi açmanız olana tanıyan firma şu gibi özelliklere sahiptir:
1.    7/24 Teknik Destek & E-ticaret Eğitimleri
2.    Sürekli Açık Sanal Mağaza
3.    Mobil Cihazlar ile Tam Uyumluluk
4.    Tüm Banka ve Ödeme Sistemleri
5.    Özel Anlaşmalı Kargo Fiyatları
6.    Kullanıma Hazır Ücretsiz Tasarımlar
7.    Yüzde 100 SEO Uyumlu Altyapı
8.    Tüm Pazaryeri Entegrasyonları

IdeaSoft tarafından sunulan e ticaret yazılımı ile sektördeki hayatınıza kısa sürede başlayabilir, müşterileriniz ile buluşabilirsiniz. Siz de e-ticaret dünyasına adım atmak istiyorsanız, IdeaSoft ile iletişime geçerek, size uygun çözümleri dinleyebilirsiniz.

E-ticaret Sitesi Entegrasyonları

E-ticaret sitelerinde kullanılan entegrasyonların da büyük bir önemi vardır. Çünkü bunlar hem sizin sitenizi daha verimli şekilde kullanmanıza hem de müşterilerin daha fazla verim almasına yardımcı olur.

IdeaSoft sadece yeni başlayanlar için e-ticaret yazılımı değil, entegrasyon olarak da size birbirinden farklı ve kullanışlı seçenekler sunar. Bu kapsamda şu gibi seçenekler yer alır:

1.    Kombin Modülleri
2.    Abonelik Modülleri
3.    Pazaryeri Entegrasyonları
4.    E-ihracat Entegrasyonları
5.    Akıllı Reklam Uygulaması

IdeaSoft tarafından sunulan bu gibi entegrasyonlar, e-ticaret platformunuzu daha etkili ve verimli şekilde kullanabilmenizi sağlar.

Kombin Modülleri

İnsanlar her zaman paket olarak bir arada sunulan ürünleri daha avantajlı bulur. Çünkü bu kapsamda daha fazla ürün, daha uygun fiyata alınabilir. Eğer bazı ürünleriniz az satıyorsa ve beraber kullanılmaları mümkünse birleştirerek böylece müşterilerinize sunabilirsiniz. Örnek olarak sadece gömlek sunmak yerine gömlek, pantolon ve ayakkabıdan meydana gelen bir kombin yaparak müşterilerinizle paylaşabilirsiniz.

IdeaSoft tarafından size sunulan kombin modülü sayesinde bunu kolay bir şekilde yapabilir, böylece satış hacminizi arttırabilirsiniz.

Abonelik Modülleri

Bazı insanlar belirli ürünleri belirli aralıklarla sipariş verebilir. Ancak bu gibi durumlarda her seferinde tek tek işlem yapmak oldukça yorucu ve uğraştırıcı gelir. E-ticaret entegrasyonları arasında bulunan abonelik modülleri, size bu konuda yardım eder.

Abonelik modülü sayesinde abone olarak müşterileriniz, belirledikleri aralıklar ile otomatik siparişler meydana getirebilir. Ürün ya da hizmetler haftalık, günlük ya da aylık şekilde böylece düzenlenebilir. Belirtilen tarihlerde siparişler otomatik oluşturulmakta, tahsilatları sağlanmaktadır. 

Pazaryeri Entegrasyonları

E-ticaret entegrasyonları arasında pazaryeri modüllerinin önemi büyüktür. Çünkü günümüzde birçok kişi hem kendi internet sitesinden hem de online pazaryerlerinden satış yapar. Böylece daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefler. 

Lakin bu durum, farklı platformlarda ayrı ayrı ürün ekleyeceğinizi, fiyat güncelleyeceğinizi, stok yenileyeceğinizi gösterir. Bu da büyük bir zaman ister. Pazaryeri entegrasyonu burada devreye girerek ürünleri tek tıkla satışa sunmanıza olanak tanır. Ürün, fiyat ve stok bilgileri otomatik şekilde kontrol edilebilir. Siparişler de tek ekrandan kontrol edilebilir.

E-ihracat Entegrasyonları

Eğer sadece Türkiye içine değil yurtdışına da ürünler satıyorsanız, IdeaSoft e-ticaret entegrasyonları arasında IdeaExport ile size uygun çözümler sunar. Tek tıkla çeviri özelliği sayesinde tüm içerikleriniz kısa sürede hedeflenen dile çevrilebilir. Google, Yandex, Bing, Aliexpress, Amazon gibi firmaların çeviri servisleri anında kullanılabilir.
Manuel düzenleme özelliği sayesinde site içeriği otomatik olarak çevrilerek tüm metin üzerinde manuel düzenleme gerçekleştirilebilir. Bunun yanı sıra 160+ para birimi de destekler. Avrupa Merkez Bankası güncel kurundan çevriler yapılabilir. Tüm ödeme sistemleri olduğu için pratik çözümler sunar.
Bu ve diğer özellikleri ile IdeaExport, e-ihracatı daha kolay bir şekilde yapmanıza olanak tanır.

Akııllı Reklam Uygulaması

Google AdPilot akıllı reklam uygulaması, tek tıklama ile Google Ads reklamcılığına başlamanıza olanak tanır. IdeaSoft Google AdPilot Akıllı Reklam uygulaması otomatik şekilde Google Ads hesabınızı kurmakta, ürünlerinizi Google Merchant Center’a aktarmakta, kampanyalarınızı oluşturmakta, reklamlarınızı yayına alarak optimizasyon gerçekleştirmektedir.

Bunun yan ısıra raporlama özelliği de vardır Böylece reklamların satış rakamları, tıklama ve görüntüleme değerleri kısa süre içerisinde problemsiz bir şekilde gözlemlenebilir.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...