İhlas Pazarlama-Emniyet iş birliği

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İhlas Pazarlama-Emniyet iş birliği

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İhlas Pazarlama ve Emniyet Teşkilatı Sendikası arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İhlas Pazarlama ve Emniyet Teşkilatı Sendikası arasında iş birliği yapıldı. Emniyet Teşkilatı Sendikası üyeleri, şubat boyunca kampanyalı ürünlerden faydalanabilecek.

İhlas Pazarlama Kurumsal Satış Direktörü Sacit Kaya “Sendika üyelerine uygun fiyatlı ve özel ödeme şartlarıyla bir kampanya başlattık. Bu kampanya şubat boyunca sürecek. Bu tarz kampanyaları sektörel bazlı ve farklı sendikalarla yapmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiye çapında bütün emniyet çalışanlarına ulaşmak olacak” şeklinde konuştu.

"BİZLERE HER KONUDA DESTEK OLDULAR"

Emniyet Teşkilatı Sendikası İdari ve Mali İşler Genel Başkan Yardımcısı Ali Bütün de İhlas Pazarlama’ya teşekkür etti. Emniyet Teşkilatı Sendikası İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Erkan Göçmen ise “Bizlere her konuda destek oldular. Bu tarz iş birliklerinin devamını diliyorum” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...