Online Cenevre!

Online Cenevre!

EKONOMİ Haberleri

Otomobil markaları Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nın koronavirüs sebebiyle iptal edilmesinin ardından çareyi dijital lansmanda buldu.

Aralarında Renault, Volkswagen, Mercedes-Benz, Porsche, Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Honda ve McLaren’in de olduğu markalar fuarda sergilemeyi planladığı yeni modelleri online gerçekleştirilen bilgilendirmeyle tanıtmaya başladı. Renault’nun yeni elektrikli konsepti Morphoz dün dijital dünya lansmanı ile tanıtıldı. Renault ayrıca Dacia ve Alpine markalarına ait yenilikleri de açıkladı. Dacia’nın ilk yüzde 100 elektrikli modeli Dacia Spring, 2021’de satışa sunulacak. Volkswagen de canlı lansmanla ID.3 modelinin seri üretim versiyonlarının yanı sıra markanın bu modeli takip edecek ilk elektrikli SUV modeli ID.4’ün tanıtımını gerçekleştirildi. Volkswagen, 2025’e kadar bir buçuk milyon elektrikli araç üretmeyi planlıyor. Mercedes-Benz Yeni E Serisi’ni, Porsche yenilenen 911 model ailesini, Audi yeni A3 Sportback’i, Bentley Mulliner Bacalar’ı, BMW elektrikli konsepti Concept i4’ü, Honda yeni elektrikli araç teknolojisini ve Jazz e: HEV ile Jazz Crosstar’ı, McLaren ise yeni süper otomobilini dijital olarak tanıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...