Aleksandar Kahvic kimdir, hangi takımda? Aleksandar Kahvic Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aleksandar Kahvic kimdir, hangi takımda? Aleksandar Kahvic Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gelecek vadeden genç futbolcu Aleksandar Kahvic'in Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği konuşuluyor. Fenerbahçe'nin skorer ismi Edin Dzeko'nun Aleksandar Kahvic'i önerdiği öğrenildi. Bunun ardından Aleksandar Kahvic kimdir, hangi takımda soruları araştırılmaya başlandı. Aleksandar Kahvic kimdir, hangi takımda? Aleksandar Kahvic Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Fenerbahçe'nin skorer ismi Edin Dzeko'nun Sarı Lacivertli takıma santrofor mevkiinde oynayan Aleksandar Kahvic'i önerdiği öğrenildi. Genç futbolcu Aleksandar Kahvic kimdir, hangi takımda soruları fenerbahçeli taraftarlar tarafından araştırılıyor. 

ALEKSANDAR KAHVİC KİMDİR, HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

2 Ocak 2004 doğumlu 20 yaşındaki futbolcu Aleksandar Kahvic Boşnak asıllıdır. 1,92 boyunda olan genç futbolcu santrafor mevkiinde oynuyor. Bonservisi Sırp ekibi Kızılyıldız'da bulunan Kahvic, kiralık olarak Zeleznicar forması giyiyor. Oyun stili Fenerbahçeli Dzeko'ya benziyor. Sağ ayağını etkin kullanan futbolcunun Zeleznicar ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kahvic, daha önce OFK Belgrad, Maccabi Haifa, Graficar ve Internacional takımlarında oynadı. 

ALEKSANDAR KAHVİC FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Fenerbahçe'nin skorer oyuncusu Edin Dzeko'nun Ali Koç'a Aleksandar Kahvic'i önerdiği ortaya çıktı. Dzeko'nun genç yetenek için 'benim veliahtım' dediği öğrenildi. Dzeko'nun da önerisi sonrası Aleksandar Kahvic Sarı Lacivertli takımın radarına girdi. 

Kahvic'in güncel verilere göre 350 bin euro değeri bulunuyor. Bu sezon 10 maçta 9 gol atan futbolcu, 2 asistle de takımına katkıda bulundu. 

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...