Aslan Şampiyonlar Ligi'ne buruk başladı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Aslan Şampiyonlar Ligi'ne buruk başladı

FUTBOL Haberleri  / HABER MERKEZİ

Temsilcimiz çok fırsat harcadı. Elyounoussi şoku yaşattı. Gonçalves farkı ikiye çıkardı. 10 kişi kalan rakibi önünde Tete’nin pasında Boey umutları yeşertti. Tete bir de kendi attı. Kaçan galibiyete içimiz yandı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Galatasaray maça gümbür gümbür başladı. İlk yarım saatte dört net fırsat yakalayan temsilcimiz, bunlardan birinde Kerem Aktürkoğlu ile direğe takıldı. Galatasaray’ın golü ‘geliyorum’ derken futbolun o meşhur kuralı işledi ve atamayana attılar. Kopenhag ilk tehlikeli atağında öne geçti. Sarı kırmızılılar geriye düşünce kazanma motivasyonunu bir süreliğine kaybetti.

MUSLERA'NIN İKRAMI

Danimarka temsilcisinin kanatlara ekstra önlem alması sebebiyle ilk devrede Kerem Aktürkoğlu ile Hakim Ziyech çok etkisiz kaldı. Kopenhag ikinci yarıya orta alanı ele geçirerek başladı. Muslera’nın hatası sonrası fark ikiye çıktı. Okan Buruk 60’ıncı dakikayı beklemeden Tete, Zaha, Oliviera ve Barış’ı sahaya sürerek alternatif bütün silahlarını devreye soktu.

İKİ DAKİKADA DÖNDÜ

Kopenhag 10 kişi kalınca daha da tıkanan Galatasaray’ı savunmadan çıkan Boey’in sürpriz golü şahlandırdı. Bir dakika sonra Tete de muhteşem golüyle skoru eşitledi. Uzatmalarda sarı kırmızılıların amansız baskısı vardı. Skor değişmese de Galatasaray son anlarda bulduğu gollerle Devler Ligi’ne çok kötü değil ama buruk bir başlangıç yaptı.

Aslan Şampiyonlar Ligi'ne buruk başladı

ZIYECH ETKİSİZDİ

Galatasaray’da çok şey beklenen yeni transfer Hakim Ziyech, Kopenhag maçına 11’de başladı. Futbolcu etkisiz bir görüntü çizerken ikinci yarıda oyundan alındı. Okan Buruk maç sonrası Ziyech’in zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

KABUSU ÖNLEDİLER

Galatasaray Devler Ligi’ne şokla giriyordu ki üç isim sahne aldı. Önce geçen sezon takımdan gönderilecek olan Boey, Tete’nin usta işi pasında geri dönüşün fitilini ateşledi. Bir dakika sonrasında Zaha’nın mükemmel ortasında yine Tete takımı ayağa kaldırdı ve takımını ipten aldı. Stat âdeta yıkılırken Cimbom felakete dönüşebilecek gecede ManU’nun Bayern’e kaybetmesiyle grupta ikinci sıraya yerleşti.

12 MAÇLIK HASRET

Özellikle sakatlığı düzelen Zaha ve Tete’nin ikinci yarıda süre almalarına rağmen oyuna ağırlığını koyması, pozisyon ile son vuruş becerilerinin yanı sıra güven veren futbolları büyük beğeni topladı. Bu arada Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde son dönemdeki galibiyet hasretini Kopenhag maçında da dindiremedi.

Sarı kırmızılılar, Devler Ligi grup aşamasında oynadığı son 12 karşılaşmada galibiyet elde edemedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...