Fenerbahçe PSV Eindhoven'e hazır

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe PSV Eindhoven'e hazır

FUTBOL Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, PSV Eindhoven ile yapacağı maça hazır. Karşılaşma 24 Temmuz Çarşamba akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30'da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptılar. Daha sonra ise tam sahada yeniden 3 gruba ayrılan oyuncular, hücum ve defans organizasyonları çalıştı. Bu çalışma dönüşümlü olarak gerçekleştirilirken, oyuncularımız antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.
Ayrıca A2 Takımı'ndan 8 oyuncu; Mehdi Akgün, Murat Rüzgar, Metincan Cici, Ömür Günaydın, İbrahim Serdar Aydın, Tolga Tekin, Fatih Somuncu ve Uygar Mert Zeybek de antrenmanda yer aldı.
Öte yandan Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve Erten Ersu takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken; U19 Milli Takımı'nda bulunan Recep Niyaz ve Salih Uçan ise antrenmanda yer almadı.
FENERBAHÇE-PSV EİNDHOVEN MAÇI 21.45'TE
Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları çerçevesinde, 3. hazırlık maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla karşılaşacak. 24 Temmuz Çarşamba akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak müsabakanın başlama saati 21.45.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...