Fenerbahçe'de Ali Palabıyık öfkesi! Karşılaşma öncesi ve sonrasında büyük tepki

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Ali Palabıyık öfkesi! Karşılaşma öncesi ve sonrasında büyük tepki

FUTBOL Haberleri

Sarı lacivertliler maç öncesi Ali Palabıyık’ın önceki hatalarını içeren video yayınlayarak dikkat çekti. Maç içinde çıkan kararlar polemik üzerine tuz biber oldu. Futbolcular maç sonunda isyan ederken, bitiş düdüğü ile Palabıyık'ın yanına giden Jorge Jesus ise kırmızı kart gördü.

Bu sezon Galatasaray-Alanya maçındaki yönetimiyle tepki alan hakem Ali Palabıyık dün de iki takımın hedefindeydi. Maç öncesi FBTV’de Palabıyık ile ilgili Fenerbahçe aleyhine ve Galatasaray lehine olduğu iddia edilen hataların videosunu yayınlandı. Ali Palabıyık dışında mücadelenin VAR hakemi Koray Gençerler’in de Fenerbahçe aleyhine olduğu iddia edilen hatalarının da üzerinden geçildi. Bu video ile ortam gerilirken dünkü karşılaşmada yaşanılan pozisyonlar işin üzerine tuz biber ekti. Özellikle sarı lacivertliler hakem kararlarına büyük tepki gösterdi. İşte onlar:

FUTBOLCULAR İSYANDA

Dünkü maça hakem tayinini giden MHK yaptı. Hakem otoriteleri Galatasaray-Alanya maçından sonra önem derecesi bu kadar yüksek bir karşılaşmaya Ali Palabıyık’ın atanmasını büyük hata olarak değerlendirdi. Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş, “Maçın önüne geçen bir hakem var. Benim pozisyona yeni kural gelmiş! Michy’nin pozisyonu yüzde 100 penaltı” derken Altay Bayındır, “Samet’in, Batshuayi’nin, Valencia’nın penaltı pozisyonu var. Zajc’ın son dakikada pozisyonu var, elini ağzına götürdü çalmadı. O kadar kameralarla izleniyor, hangi bakış açısıyla izleniyor?” isyanında bulundu.

JESUS ÇILDIRDI, ATILDI

Maçın uzatmasının son dakikasında Adana Demir ceza yayı önünde Zajc’a yapılan faule ‘devam’ diyen hakem Ali Palabıyık büyük tepki aldı. Fenerbahçe yedek kulübesi olaya büyük tepki gösterdi ve saha kenarına kadar geldi. Jorge Jesus da bitiş düdüğü sonrası sahaya dalarak Palabıyık’ın yanına gidip isyan etti. Portekizli çalıştırıcı itirazları üzerine kırmızı kart gördü.

>>Kornerde Ndiaye’nin Batshuayi’ye künde atmasında, karar devamdı. Bülent Yıldırım: Penaltı. Deniz Çoban: Penaltı.

>>Mert Hakan’ın uzak mesafeli golü top eline çarptığı için iptal edildi. Bülent Yıldırım: Goldü. Deniz Çoban: İptal doğru

>>  Altay’ın on sekiz üstünde topu elle tutması. Bülent Yıldırım: Çizgi üzeri kart yok. Deniz Çoban: Çizgi üzeri kart yok. 

>>Belhanda’nın Samet’e yaptığı harekette karar ‘devam’ oldu. Bülent Yıldırım: Penaltı. Deniz Çoban: Penaltı

Fenerbahçe'de Ali Palabıyık öfkesi! Karşılaşma öncesi ve sonrasında büyük tepki

EROL BİLECİK: DÜDÜĞÜNÜ ASACAK

Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik, Adana Demirspor karşılaşması sonrası yaptığı paylaşımla dikkat çekti: “Utanç dolu akşamın ardından; Fenerbahçemizi katletmek için sahaya çıkan Ali Palabıyık’a rağmen tüm takımı ve hocamızı kutluyorum.. Yarın sabah bu hakemin düdüğünün astırılmasını bizden çok MHK isteyecektir!..

BAKİ’DEN HAKARET: BEBEK'İ GEÇTİN!

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki karşılaşmanın ardından hakem Ali Palabıyık’a çok sert sözler söyledi. “Ivan Bebek adında ahlaksız, namussuz bir hakem vardı” hatırlatması yapan Baki, “Seni tebrik ediyorum Ali Palabıyık. Sen onun da önüne geçtin. Fenerbahçe’ye operasyon için verildin” ifadesini kullandı.

Bu sezonki hatalı kararları:

>> Ali Palabıyık Trabzonspor-Giresun maçında Mehija’nın on sekiz içinde Gomez’e yaptığı penaltıyı atlamıştı. VAR Serkan Tokat’tı. 
>>Galatasaray-Alanya maçında Boey’e gösterdiği kırmızı kart çok tartışıldı. Erden Timur o maç sonrası, “Bu ligi bitirmeyiz” demişti. 
>>Fenerbahçe’nin Kayseri maçında on sekiz içinde top Alioski’nin eline çarpmış karar ‘devam’ olmuştu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...