Galatasaray Sparta Prag maçı TRT 1'de veya TRT Spor’da mı yayınlanacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray Sparta Prag maçı TRT 1'de veya TRT Spor’da mı yayınlanacak?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray Sparta Prag TRT Spor’da mı TRT 1’de mi yayınlanıyor? | Bu akşam oynanacak olan Galatasaray Sparta Prag maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir sorularının yanı sıra daha önce UEFA maçlarının yayın haklarını aldığı duyurulan TRT’nin maçı yayınlayıp yayınlamayacağı da merak konusuydu. Peki, Galatasaray Sparta Prag maçı TRT 1'de mi TRT Spor’da mı yayınlanacak, nereden yayınlanacak? Detaylar…

Galatasaray Sparta Prag maçı TRT 1'de veya TRT Spor’da mı? Daha önce UEFA maçlarının yayın haklarını aldığı duyurulan TRT’nin maçı yayınlayıp yayınlamayacağı da merak konusuydu. Peki, Galatasaray Sparta Prag maçı TRT 1'de mi TRT Spor’da mı yayınlanacak, nereden yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI TRT 1'DE VEYA TRT SPOR’DA MI YAYINLANACAK?

Bu akşamki Galatasaray - Sparta Prag maçı TRT 1 veya TRT Spor’da yayınlanmayacak. Bu sezonki Avrupa kupa maçlarının yayın hakları EXXEN platformuna ait olduğu için sezon sonuna kadar Avrupa maçları EXXEN ve TV8,5’tan yayınlanmaya devam edecek. Gelecek sezondan itibaren maçlar TRT kanallarından yayınlanacak.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray Sparta Prag maçı televizyon kanallarında yayınlanmayacak. Galatasaray Sparta Prag maçı sadece EXXEN platformundan izlenebilecek. EXXEN’den maçı izleyebilmeniz için EXXEN kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Galatasaray Sparta Prag maçı TRT 1'de veya TRT Spor’da mı yayınlanacak?

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI TV8,5’TA VAR MI?

Galatasaray – Sparta Prag maçı TV8,5’ta yayınlanmayacak. Maç sadece EXXEN’de yayınlanacak. Galatasaray – Sparta Prag maçını internetten EXXEN platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...