Uzunköprü’de kundaklanan dükkan küle döndü! Eski eş gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uzunköprü’de kundaklanan dükkan küle döndü! Eski eş gözaltında

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklanan dükkan küle döndü. İçerideki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili dükkan sahibinin eski eşi gözaltına alındı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Muradiye Mahallesi Gazi Caddesi üzerindeki giyim dükkanı, kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar tarafından gece saatlerinde ateşe verildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın söndürülürken, işyeri ve içerisindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Uzunköprü’de kundaklanan dükkan küle döndü! Eski eş gözaltında - 1. Resim

DÜKKAN SAHİBİNİN ESKİ EŞİ GÖZALTINA ALINDI

İtfaiye ve polis ekiplerinin yaptıkları incelemede, işyerinin kundaklandığını ve kasti olarak yapıldığı belirlendi. İşyeri sahibinin şüphesi üzerine polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla, işyeri sahibinin eski eşini gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...