'Binlerce CHP'linin istifasını belgelerim'

'Binlerce CHP'linin istifasını belgelerim'

GÜNDEM Haberleri

CHP İstanbul İl Başkanlığı, CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş'ın gündeme getirdiği 31 Mart seçimlerinden sonra ülkenin her yerinde binlerce üyenin istifa ettiği ve oy oranının %3,5 eriyerek %19'a düştüğü haberleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Sayının azaldığı iddiaları reddedilen açıklamada “İstifalardan çok daha fazla, yeni üye katıldı” denildi. Parti açıklamasına gerçeği yansıtmadığını belirterek tepki gösteren Yarkadaş ise “Elimde belgesi var, genel merkez ihtiyaç duyarsa takdim ederim. Sadece 2019'da 11 bin istifa var” diyerek CHP yönetimi tarafından kamuoyu nezdinde hakikatin inkâr edildiğini dile getirdi. Yarkadaş “İstifa iddiaları doğru değil. İstifa edenlerin yerine daha çok üye yaptık, sözü zaten yoruma gerek bırakmıyor. Çelişki, kendisini aynı paragrafta ortaya koyuyor” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...