İhlas Vakfı'ndan Çad'a camii

Düzenleyen:
İhlas Vakfı'ndan Çad'a camii

GÜNDEM Haberleri

İhlas Vakfının Afrika’ya yardımları devam ediyor.

İhlas Vakfı hayırseverlerin bağışları ile Orta Afrika ülkelerinden Çad’ın başkenti Encemina’da yapımını üstlendiği Camii Cuma namazı ile beraber ibadete açıldı.

İhlas Vakfı Çad Koordinatörü ve Çad temsilcisi Ömer Sultan tarafından temeli Mart ayında atılan Camii inşaatı 5 ay gibi kısa sürede bitirilerek bölge halkının hizmetine sunuldu.

Cami açılışı ile ilgili bilgi veren İhlas Vakfı Çad Koordinatörü Galip Bilecen: Hayırseverlerin katkıları ile kısa zamanda camii inşaatını bitirdiklerini ve hizmete açtıklarını belirtti. Caminin 650 m2 arsa üzerine 140 m2 oturumlu olduğunu, şadırvan ve müştemilatında hizmeti girdiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde 2 katlı Kur’an-ı Kerim Kursu inşaatının da başlayacağı müjdesini vererek, katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

İhlas Vakfı'ndan Çad'a camii

Cuma namazı için Camiye gelen Çad’lı Müslümanlar hep birlikte Türkiye’ye, İhlas Vakfı’na ve hayırseverlere dua ederek en içten selamlarını gönderdiler. 

İhlas Vakfı'ndan Çad'a camii

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...