- Özgür Özel’i dinleyen yok
1 saat 40 dakika önce

Başkan’ın baldızı sekreter, eniştesi danışman olmuş! CHP’li belediye hakkında çarpıcı iddia

CHP’li belediye hakkında çarpıcı iddia! İşçi kıyımı yapılan CHP’li Çiğli belediyesinde Başkan’ın baldızı sekreter, eniştesi danışman olmuş...
 - ‘Belediyeyi borçlu aldık’ açıklaması iftira ve yalan
1 saat 50 dakika önce

‘Belediyeyi borçlu aldık’ açıklaması iftira ve yalan! AK Partili isimlerden, Özgür Özel’in iddiasına tepki

SGK borcu polemiği sürüyor. AK Partili Leyla Şahin Usta, CHP’den Hatay’ın 1 milyar 688 milyon TL’lik borcunu sordu. Hamza Dağ “Ankara’yı 225 milyon lira borçla aldılar, şimdi 5,7 milyar TL” dedi. Mustafa Varank 1,3 milyar lira SGK borcu olan İzmir’i CHP’nin 35 yıldır yönettiğini hatırlattı.
 - Terör örgütüne ait 25 hedef imha edildi
3 saat 46 dakika önce

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Terör örgütüne ait 25 hedef imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. MSB, terör örgütü PKK'ya ait 25 hedefin imha edildiğini bildirdi. Saldırıda aralarında üst düzey teröristlerinde olduğu çok sayıda PKK'lı terörist öldürüldü.
Gündem - Gündem
4 saat 1 dakika önce

Ankara'da metan gazı patlaması: 1 ölü, 3 yaralı

Ankara'da metan gazı patlaması meydana geldi! Define arama sırasında yaşanan patlama nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
 - Özgür Özel'den erken seçim çağrısı!
4 saat 41 dakika önce

Özgür Özel sırtında küfeyle erken seçim çağrısı yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da gerçekleştirdiği törende erken seçimi işaret ederek, "Emekliler değil, asgari ücretliler, esnaf, çiftçiler değil, işte biz bu küfeye ne yük koyarsan koy taşırız. Taşıyamayan bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız" dedi.
 - Muğla'da alevler geceyi aydınlattı
5 saat 57 dakika önce

Muğla'da feci yangın! Köyceğiz'den yükselen alevler geceyi aydınlattı

Muğla'da Sanayi sitesinde yangın çıktı. Köyceğiz'deki bal paketleme tesisinde yükselen alevler geceyi aydınlattı.
 - Adana'da can pazarı, işte o anlar!
6 saat 24 dakika önce

Otomobil sulama kanalına uçtu! Adana'da can pazarı, işte o anlar

Adana’da otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada ortalık can pazarına döndü. Aracın tavanına çıkarak akıntıya kapılmaktan kurtulan 6 kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu görüntülerine yansıdı.
 - "7'nin üzerinde deprem bekleniyor"
6 saat 45 dakika önce

Naci Görür Bingöl için uyardı: 7'nin üzerinde deprem bekleniyor

Bingöl Karlıova'da meydana gelen 4,2'lik depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi. Deprem yerinin endişe verici olduğunu belirten Görür, "Erzincan-Karlıova arasında 7'nin üzerinde deprem bekleniyor. Bu 4.0'lük depremlerin bardağı taşıran son damla olabilir" dedi.
 - Doğu Kudüs'te TRT Haber'e saldırı! Dışişleri kınadı
7 saat 20 dakika önce

Doğu Kudüs'te TRT Haber'e saldırı! Dışişleri'nden kınama geldi

İsrail güçlerinin Doğu Kudus'te TRT Haber ekibini hedef alarak bir kameramanı yaralamasına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi. Bakanlık, "İsrail'in gazetecilere saldırarak gerçekleri saklayamayacağını aylardır anlamadığını görüyoruz" açıklamasında bulundu.
 - Türkiye'nin hamlesi Yunan'ı korkuttu!
8 saat 20 dakika önce

Türkiye'nin hamlesi Yunan'ı korkuttu: Bu tam bir savaş ilanı

Yunanistan'ın mavi vatanda Türk karasularını ihlal etmesine Ankara'dan hamle gecikmedi. Yunan Kathimerini gazetesi, Türkiye'nin 5 savaş gemisini bölgeye konuşlandırarak karşılık verdiği haberini duyurdu. Emekli Yunan Korgeneral Ioannis Baltzois, Türkiye'nin karasularını işgale müsaade etmeyişini korku ve endişe içerisinde karşılayarak, "Bu tam bir savaş ilanı" açıklamasında bulundu.
 - Doğalgaz borusunda patlama! Yangına yol açtı
8 saat 44 dakika önce

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama! Yangına yol açtı

Ankara'da yoldaki kazı çalışması sırasında doğal gaz borusu patlama meydana geldi. Patlamanın ardından meydana gelen yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Patlamada herhangi bir mal veya can kaybı yaşanmadığı bilgisine ulaşıldı.
 - Ege'de korkutan deprem
8 saat 53 dakika önce

Ege'de korkutan deprem! AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı

Ege'de peş peşe depremler meydana gelmeye devam ediyor. Girit Adası açıkları bu kez 4.5 büyüklüğünde deprem ile sallandı. AFAD ve Kandilli'den ilk veriler geldi.
 - 5'nci kattan aşağı düştü! 14 yaşındaki çocuk ağır yaralı
8 saat 58 dakika önce

5'nci kattan aşağı düştü! 14 yaşındaki çocuk ağır yaralı 

Sivas'ta 14 yaşındaki bir çocuk 5'inci kattaki evlerinin penceresinden beton zemine düştü. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 - Erdoğan'dan seçimin ardından ilk ziyaret! Rize'de konuştu
9 saat 10 dakika önce

Erdoğan'dan seçimin ardından ilk ziyaret! Baba ocağı Rize'de vatandaşlara hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ayrından ilk il ziyaretini Rize'ye yaptı. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, "Rize'ye muhteşem bir cami inşa edileceği" müjdesini verdi.
 - Bingöl'de korkutan deprem!
9 saat 39 dakika önce

Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem! Valilikten açıklama geldi

Bingöl Karlıova merkezli 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Saat 18.27 sıralarında meydana gelen deprem, yerin 11,88 kilometre derinliğinde gerçekleşti. AFAD ve Kandilli, depreme yönelik verileri açıkladı. Bingöl Valiliği, depremde herhangi bir can yahut mal kaybı yaşanmadığını duyurdu.
 - Vahşet! Ağabeyini katletti, annesini ağır yaraladı
9 saat 47 dakika önce

Konya'da vahşet! Ağabeyini katletti, annesini ağır yaraladı

Konya'da C.Ş. adlı şahıs, yaşadığı tartışmanın ardından ağabeyini tabancayla vurarak öldürürken, annesinin de ağır yaralanmasına yol açtı. Olay yerinden kaçan katil zanlısı, polis ekiplerince Afyonkarahisar'da yakalandı.
 - CHP’li belediyede bayıltan mobbing
9 saat 51 dakika önce

CHP’li belediyede bayıltan mobbinge MHP'den bozkurt işaretli tepki

SGK'ya en çok borcu olan belediyelere sahip olan CHP, bu kez mobbing iddialarıyla gündeme geldi. 31 Mart'ta MHP'den CHP'ye geçen Manisa'nın Salihli Belediyesi'nde iddialara göre Fen işlerinde çalışan bir tekniker, kavşakta araç saymak için görevlendirildiği sırada bayıldı. Bayıltan mobbinge MHP'den tepki geldi.
 - Meclis'teki tartışma sonrası hastaneye kaldırılmıştı
10 saat 2 dakika önce

Meclis'teki tartışma sonrası hastaneye kaldırılmıştı! Beyninde ur tespit edilen MHP'li Akçay, ameliyata alınıyor

TBMM Komisyonu'nda çıkan tartışma sonrası hastaneye kaldırılan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Beyninde ur tespit edilen Akçay, hastanede müşahede altına alındı. MHP'li vekilin pazartesi ameliyat olması bekleniyor.
 - Ankara dahil 16 ilde turuncu ve sarı kodlu alarm
10 saat 4 dakika önce

Meteoroloji'den son dakika rapor geldi! Ankara dahil 16 ilde turuncu ve sarı kodlu alarm

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda ülke genelinde hava sıcaklıklarının 3 ile 7 derece arası azalacağı belirtildi. Ayrıca çok sayıda bölgede kuvvetli yağış ve rüzgar beklenirken, Ankara dahil 16 il turuncu yahut sarı kodlarla uyarıldı.
 - Evleneceklere iyi haber! Damatlara ücretsiz smokin
10 saat 15 dakika önce

Evleneceklere iyi haber! Damatlara ücretsiz smokin

Türkiye'nin ünlü giyim markasından evlenecek gençlere destek. Ünlü marka damatlara ücretsiz smokin sağlıyor.
 - İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi
10 saat 46 dakika önce

'Vatandaşın iç çamaşırı haczedildi, açık artırmayla satılacak' iddiası... İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi

İletişim Başkanlığı, bir gazetede yayımlanan 'Vatandaşın iç çamaşırları da haczedildi şimdi açık artırmayla satılacak' başlıklı yazıyla ilgili açıklama yaptı. "Bahse konu olayda borçlunun borcunu ödememesinden kaynaklı haciz işlemi yapılmamıştır" denilen açıklamada, "İcra İflas Kanunun 82. maddesine göre borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireylerine ait kişisel eşya ile ailenin ortak kullanımına hizmet eden eşyalar haczedilemez niteliktedir" denildi.
Sona Git