Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ağır hasarlı binayı yıkarken molozların altında kaldı

Diyarbakır’da, ağır hasarlı binayı hilti ve balyozla yıkmaya çalışan işçi, çöken duvarın altında kaldı. Ağır yaralanan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaydet
a- | +A

Bağlar ilçesinde 5 Nisan Mahallesi’nde dar mahalleye iş makinesi giremeyince işçiler ağır hasarlı binayı yıkmak için hilti ve balyoz kullanmaya başlattı.

ÖNERİLEN HABERLER
Bahçeli
GÜNDEM

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sürpriz destek: Çağrısını doğru buluyorum

AĞIR YARALANDI

Bu sırada D.G. (34), yıkılan duvarın altında kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Molozların altında kalan talihsiz işçi, itfaiye ekiplerinin çalışması ile bulunduğu yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ağır hasarlı binayı yıkarken molozların altında kaldı
Başlık ResmiAğır hasarlı binayı yıkarken molozların altında kaldı

D.G., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı işçinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Ağır hasarlı binayı yıkarken molozların altında kaldı
Başlık ResmiAğır hasarlı binayı yıkarken molozların altında kaldı
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.