Aydın'daki yangın kontrol altında! 20 ev tahliye edilmişti
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın nedeniyle 20 ev tedbir amaçlı tahliye edildi. Kara ve hava ekiplerinin saatler süren yoğun müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
- Yangın Yazıkent Mahallesi yakınlarında saat 13.30 sıralarında başladı.
- Yangına karadan 28 arazöz, 12 su tankeri ve 3 dozer ile havadan ise 8 helikopter ve 6 yangın söndürme uçağıyla müdahale edildi.
- Yangın nedeniyle Yazıkent Mahallesi'ndeki 20 ev tedbir amaçlı tahliye edildi.
- Alevlere müdahale eden bir arazözde hasar oluştu.
- Yangın, ekiplerin saatler süren müdahalesiyle kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları devam ediyor.
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde zirai alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.
Yazıkent Mahallesi yakınlarında saat 13.30 sıralarında başlayan yangına, kara ve hava ekipleri eş zamanlı müdahale etti. Bölgede etkisini artıran rüzgar nedeniyle alevler sık sık yön değiştirirken, söndürme çalışmalarına 28 arazöz, 12 su tankeri ve 3 dozer ile karadan, 8 helikopter ve 6 yangın söndürme uçağı ile havadan destek verildi.
20 EV TAHLİYE EDİLDİ
Yangın nedeniyle Yazıkent Mahallesi'ndeki 20 ev tedbir amaçlı tahliye edildi. Öte yandan alevlere müdahale eden bir arazözde hasar oluştu.
ALEVLER KONTROL ALTINDA
Zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan saatler süren müdahaleyle kontrol altına alındı. İlçeye vekaleten görevlendirilen Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan da bölgeye gelerek, yetkililerden bilgi aldı.
Yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesinin ardından kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
