Başakşehir'de kurtlar, Uludağ'da ayılar... Yaban hayvanları şehre indi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kış kasım ayının ortasında bastırınca aç kalan yaban hayvanları kış uykusundan önce soluğu şehir merkezlerinde aldı. Başakşehir'de iki kurt yiyecek ararken görüntülenirken, Uludağ'da da bir grup ayı çöpleri karıştırırken kameralara yakalandı.

Kış bu sene erken bastırınca, yaban hayvanları da aç kaldı. Doğal ortamlarını terk ederek şehirlerde yiyecek arayan kurt ve ayılar, hem Bursa'da hem de İstanbul'da vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

Uludağ’da çöp konteynerlerinde yiyecek arayan 4 ayı, bölgedekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Uludağ'da Sarıalan bölgesindeki vatandaşlar tarafından çekilen cep telefonu görüntülerinde, 4 ayının yemek aramak için çöp konteynerlerini karıştırdığı yer aldı.

Ayıları ilk defa bu kadar yakından gören vatandaşın heyecanı kameralara yansırken, Başakşehir'de de cep telefonu kamerasına yiyecek arayan kurtlar takıldı.

BAŞAKŞEHİR'DE KURTLAR ŞEHRE İNDİ

Başakşehir Başak Mahallesi Çevre Sanayi Sitesi içerisinde çekilen görüntüde aç kalan 2 kurcun sokak arasında dolaştığı görüldü.

Yemek arayan kurtları gören vatandaş şoke oldu. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...