Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bülent Arınç: İçimizdeki çürüklere rağmen yapamadılar
Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!
Gündem

Bülent Arınç: İçimizdeki çürüklere rağmen yapamadılar

Son Güncelleme: 12 Mart, 2014 - 22:10
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Bülent Arınç: İçimizdeki çürüklere rağmen yapamadılar
Fotoğraf Başlığı Bülent Arinç: Içimizdeki çürüklere ragmen yapamadilar

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Bunlar 11-12 senedir başımızdalar, böyle giderse 20 yıl daha başımızda kalacaklar' dedi.

Kaydet
a- | +A
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Bunlar 11-12 senedir başımızdalar, böyle giderse 20 yıl daha başımızda kalacaklar. O zaman biz ne olacağız' telaşına düştüler. Bizi kapatamadılar dava açtı olmadı. Partimizin içinde çürükler çıktı onlarda bizi küçültemedi. İçeriden çökertmek olmadı. Ulu bir çınar gibi AK Parti" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bilecik'in Söğüt ilçesinde partililerle buluştu. Bozüyük ilçesinden Söğüt ilçesine gelen Arınç, ilçe meydanında partililer tarafından karşılandı. Söğüt Kültür Merkezinde partililere seslenen Arınç, AK Parti Söğüt Belediye Başkan Adayı Osman Yılmaz için destek istedi.

Arınç, geçen yıl Çanakkale'de bir similasyon merkezi açtıklarını, Bursa'da Osmangazi Belediye tarafından 1326 panaromik bir müze yapılacağını söyledi. 10 yılda hükümetin yaptığı hizmete değinen Arınç, şunları söyledi:

"19 bin 500 kilometre bölünmüş yol yaptık. 10 senede yaptık. Bundan önce 69 senede 6 bin kilometre yol yapmışlardı. Yüksek hızlı trenler devam ediyor. İstanbul'la bağlanacağız Ankara'ya bağlanacağız Türkiye'nin her yerine bir sistem içerisinde bağlanacağız. Tüneller yapıyoruz her biri 4 kilometre uzunluğunda. Asma köprüler yapıyoruz İzmir Dil ovasında 4 kilometre uzunluğunda. Yerin altına giriyoruz yerin üstüne giriyoruz. Neyle yapıyoruz milletten alıyoruz Allah bereketini veriyor tekrar millete geri dönüyoruz. Yolsuzluk olsa hırsızlık olsa bu kadar hizmet yapabilir miyiz?"

"SES KAYITLARININ YÜZDE 80'İ YALAN"

Bu seçimler öncesinde bir gürültü koparttılar. Her akşam 8-10 tane kasetler yayınlanıyor" diyen Arınç, "Başbakan çocukları ile konuşuyor, Başbakan yabancı Başbakanla konuşuyor, bir ahlaksız çete kimse o, dinliyor zamanı gelince servis etmeye başlıyor. Bu konuşmaların yüzde 80'i yalan. Bunların çoğu çarptırılmış. Ben şimdi diyorum ki Söğüt çok güzel bir yerdir buradan bu cümleyi alıyorum, başka bir yerde ben demişim ki buranın şu, şu eksikleri var, başka yerde farklı bir cümle söylemişim. Siz bu 3 cümlenin içerisinden 3 tane farklı cümleyi alıp siz teyp kaseti olarak yayınlarsanız, bu ihanetten başka bir şey değildi. Oysa konuşmanın bütününde ben böyle bir şey söylemiyorum. Geçtiğimiz günlerde Bahçeli için montaj nasıl yapılır dinlettiler. Biz onu mecliste grup toplantısında dinledik" dedi.

"BİR SİYASETÇİYE HAKARET ETMEK YAKIŞMAZ "

"Bunlar 11-12 senedir başımızdalar, böyle giderse 20 yıl daha başımızda kalacaklar. O zaman biz ne olacağız telaşına düştüler" diyen Arınç, şunları söyledi:

"Bizi kapatamadılar dava açtı olmadı. Partimizin içinde çürükler çıktı onlarda bizi küçültemedi. İçeriden çökertmek olmadı. Ulu bir çınar gibi AK Parti. Yani Şeyh Edebali gece evinde rüyasında ne görüyorsa, Osman Gaziler Ertuğrul Gazide bizde o ulu çınarın kökleriyiz, dallarıyız gövdesiyiz. Hanım kardeşlerim beni bağışlasınlar halk arasında konuşulduğu için söylüyorum belden aşağı vurmak çirkin, kötü şeyleri ortaya dökmek bunu da Başbakana mal etmeye çalışıyorlar. Çünkü bize laik düşmanı dediler tutmadı. İrticacı dediler tutmadı. Atatürk düşmanı Cumhuriyet düşmanı dediler tutmadı. Diktatör dediler tutmadı. Bunlar bize tutmaz ama bu adam yiyicidir dersiniz, bu adam yolsuzluk yaptı dersiniz, bakanlar ve çocukları bu kötü işin içinde vardı derseniz yargılayalım o zaman yargı sonucunu görelim de kim yanlış yaptı ise cezası beraber verelim diyoruz. Hayır o da yok siz suçlusunuz siz baş çalansınız demeye kalkıyorlar. Yazıklar olsun. Bizim hakkımızda sadece bir iddia var o iddianın da montaj olduğunu herkes biliyor. Yargılama yapılmış gerçekler bir, bir ortaya çıkmış gibi baştan suçlu ilan ediyorlar. Kılıçdaroğlu diye bir zat geçtiğimiz günlerde Bursa'ya geliyor 1 saat konuşuyor ben ondan 1 gün sonra Bursa'ya gidiyorum. Soruyorum ne dedi gerçi televizyonlarda seyrettim ama dediler ki 55 dakikasında 3 kelimeyi tekrarladı. Ben tekrarlamaktan utanıyorum. Bir ana muhalefet lideri hakkında kötü insanların yaptığı bir itham yaptığı kişiye ağzını doldura doldura hakaret ediyor. Bir siyasetçiye hakaret etmek yakışmaz adi suçlamalar yapmakta yakışmaz. Bir adam konuşmasının yüzde 95'inde hareket ediyorsa demek ki o adamın heybesinde memleket için hiçbir hizmet yok küfürden başka bir şey bilmiyor."

"SEÇİMDEN ÖNCE BİR ÇETE ÇIKTI SİZİ ÇÖKERTİCEZ DİYOR"

"Her gün bir iddia ortaya çıkıyor. Yeni yeni kasetlerde çıkacak. Yeni iddiaları da var biz sizi seçimden önce çökerteceğiz diyen kaim bir çete çıktı karşımıza. Diyoruz ki hodri meydan elinizde ne varsa çıkartın Allaha sığınıyoruz milletimize güveniyoruz" diyen Arınç, şunları söyledi:

"Biz milletimize güveniyoruz millet sizin geçmişte neler yaptığınızı biliyor. Hangi hırsızlıkla ne kadar mahir olduğunuzu hangi çirin siyasetin sahibi olduğunuzu biz biliyoruz. Siz yanlış insanlarsınız yanlış insanlarda doğru işler çıkmaz. Millet bize güveniyor bak ben bir mesai gününde böyle bir salonda yüzlerce kardeşime Söğüt'te konuşuyorum biraz önce Bozüyük'te bir bu kadar kalabalık topluluğa konuştum birde meydanlar var. Malatya meydanında 100 bin insan toplandı, Elazığ'da 50 bin insan vardı, Ağrıda sokaklara dökülen insanlar vardı. Batıda böyle Manisa'sıyla, İzmir'i ile Bursa'sı ile her yer fıkır fıkır kaynıyor milletimiz Ak Partiye daha çok sahip çıkıyor. Millet bizi daha çok kucaklıyor siz ne derseniz deyin Ben Başbakanıma güveniyorum ben partime güveniyorum 2 misli geliyor 3 misli geliyor daha çok sahip çıkıyor. Bu planları tutmayacak onların bir hesabı varsa Allah'ında hesabı var. Onların bir tuzağı varsa Allah onlara binlerce tuzak başlarına çarpacak inşallah ve yine biz kazanacağız. Bizim başkan adaylarımızın bir avantajı var. Bir seçilecek Söğüt halkı arakasında ona destek olacak, ikincisi bir tane Milletvekilimiz var ama mecliste 320 Milletvekilimiz var. 320'side Osman Yılmaz'ın arakasında olacak. Yetmedi biz hükümet olarak başta Başbakanımız ve 25 tane Bakanımız Osman Yıldız'ın arakasındayız. Başka kim seçilirse seçilsin tek başına bir anlam ifade etmez. Bizim 3 tane avantajımız var, Ak Parti arkasında, Hükümet arakasında, Milletvekilleri arkasında eh millet zaten arakasında bu kaymaklı baklava gibi bir şey yemeğe doyamazsınız hayırlı uğurlu olsun."

Başbakan Yardımcısı Arınç konuşmasının ardında Söğüt ilçesinden ayrılarak Osmaneli ilçesine hareket etti.
Yazar : TÜRKİYE GAZETESİ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 12 Mart, 2014 - 22:10
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu NSosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Acun Ilıcalı, Galatasaraylı yıldızı istiyor: Görüşmeleri bizzat yürütüyor
    Acun Ilıcalı, Galatasaraylı yıldızı istiyor
    Kaydet
  • 2
    Ece İrtem öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Ece İrtem'in ölüm nedenini paylaştı
    Ece İrtem öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi?
    Kaydet
  • 3
    400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yüzde 3'ten yüzde 58'e çıktı
    400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yü...
    Kaydet
  • 4
    Toyota Corolla Cross... Hibrit mi, elektrikli mi? Şehirde kazanan hangisi!
    Toyota Corolla Cross... Hibrit mi, elektrikli mi?
    Kaydet
  • 5
    Proje okulları 2026 atama haftasına girildi! Proje okulları atama sonuçlar ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilecek?
    Proje okulları atama sonuçlar ne zaman açıklanacak...
    Kaydet
YAZARLAR
  • İsmail Kapan
    İsmail Kapan İsrail, barışı hep sabote ediyor…
    Kaydet
  • Rahim Er
    Rahim Er Mutabakat
    Kaydet
  • Sevil Nuriyeva
    Sevil Nuriyeva Ankara-Moskova hattı ve ilkeler
    Kaydet
  • Nur Tuğba Aktay
    Nur Tuğba Aktay ABD-İran mutabakatı ne anlama geliyor?
    Kaydet
  • İrfan Özfatura
    İrfan Özfatura Yeşil vilayetin lezzetleri
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Haftanın kitapları | Fatih’in Evi
    Haftanın kitapları | Fatih’in Evi
    Kaydet
  • 400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yüzde 3'ten yüzde 58'e çıktı
    400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yüzde 3'ten yüzde 58'e çıktı
    Kaydet
  • Altında yeni zirve gelecek mi? Uzmanlar temkinli! Güçlü yükseliş beklemeyin
    Altında yeni zirve gelecek mi? Uzmanlar temkinli! Güçlü yükseliş beklemeyin
    Kaydet
  • Muğla trafiğine akıllı dokunuş! Yapay zeka destekli kavşaklarla yüzde 83 rahatlama
    Muğla trafiğine akıllı dokunuş! Yapay zeka destekli kavşaklarla yüzde 83 rahatlama
    Kaydet
  • Sosyal medyada tehlikeli 'yüksek protein' trendi!
    Sosyal medyada tehlikeli 'yüksek protein' trendi!
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Dünya Kupası maç saatleri ve fikstürü: İşte son puan durumu ve Türkiye’nin kalan maçları
Dünya Kupası maç saatleri ve fikstürü
Kaydet
Beylikdüzü Belediyesi'ne 'usulsüz iskan' operasyonu! 27 şüpheli gözaltında
Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon! 27 şüpheli gözaltında
Kaydet
Yok böyle bir yükseliş! Dolar bazında 2 günde %48
Yok böyle bir yükseliş! Dolar bazında 2 günde %48
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası