Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Depremde hayatını kaybedenler için camilerde sela okunuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Depremde hayatını kaybedenler için camilerde sela okunuyor

GÜNDEM Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için ülke genelindeki camilerde yatsı ezanından yarım saat önce sela okunacağını duyurmuştu. Bu açıklama sonrası depremde vefat eden vatandaşlarımız için yatsı namazı öncesi 90 bin camide sela veriliyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1498 kişinin hayatını kaybettiği, 10 ilde hissedilen depremin ardından merkez üssü Elbistan olan 7,6 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Artçı sarsıntılar devam ediyor.

CAMİLERDE SELA OKUNACAK, DUA PROGRAMI İCRA EDİLECEK

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için ülke genelindeki camilerde yatsı ezanından yarım saat önce sela okunacağını açıkladı.

Erbaş, sosyal medya hesabından, "Deprem nedeniyle vefat eden kardeşlerimiz için ülkemizin dört bir yanındaki tüm camilerimizde, yatsı ezanından yarım saat önce sala verilecek ve akabinde Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı icra edilecek. Ben de Kahramanmaraş Abdülhamid Han Camisinde sala verip dua edeceğim inşallah." açıklamasını yaptı.

90 BİN CAMİDE SELA OKUNUYOR

Bu açıklama sonrası depremde vefat eden vatandaşlar için yatsı namazı öncesi 90 bin camide sela okunuyor.

.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...