Doğu Perinçek ve Devlet Bahçeli Togg açılışında yan yana dua etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğu Perinçek ve Devlet Bahçeli Togg açılışında yan yana dua etti

GÜNDEM Haberleri

Togg'un Gemlik tesisinin açılışına katılan isimlerden biri olan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'in MHP lideri Bahçeli ile yan yana durup dua ettiği anlar oldukça dikkat çekti.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Bursa Gemlik'te üretim bandından indi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, dua sırasında Devlet Bahçeli ile yan yana çekilen fotoğrafıyla dikkat çekti. Gelişmenin ardından  söz konusu fotoğraf üzerinden kendisine saldıranlara karşı Perinçek, Atatürk'ün dua ettiği fotoğrafını paylaşarak mesaj verdi.

PERİNÇEK'TEN MENGÜ'YE FOTOĞRAFLI CEVAP

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fabrikası Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Tören, Erdoğan'ın konuşmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın duası ile sona erdi.

Edilen dua sırasında çekilen bir fotoğraf üzerinden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef alan muhalif gazeteci Nevşin Mengü, "Perinçek'e bunu eden hayat sana bana ne etmez" paylaşımı yaptı.

Perinçek ise Mengü'ye Atatürk'ün dua ederken çekilmiş bir fotoğrafıyla cevap verdi.

İşte o paylaşım:

https://twitter.com/Dogu_Perincek/status/1586429000200634368

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...